Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madzia ja na ostatatnich wynikach i to nic zlego podobno u kobiet w ciazy moze tak byc, moja ginekolog mi powiedziala ze ma ssuper wyniki a mialam je w moczu:-) tak wiec nie masz sie co martwic
Judy faktycznie sytulacja do kitu, brak serca chyba ma twoj pracodawca
a pudru/zasypki używam przy odparzeniach, zwłaszcza teraz latem mi się sprawdzał
. co do pozycji to z tego co pisała garmelka to w każdej, pozycje trzeba zmieniać, przy czym na brzuszku tylko w Twojej obecności. Co do ubranka, wszystko zależne będzie od pogody. Generalna zasada jest, że takiemu niemowlaczkowi zakłada się jedną warstwę więcej niż sobie (koc też jest tą warstwą).
, bo nie chcę prać w szpitalu. Codziennie smarujesz sudokremem?
. A oni tak wszystkich traktują czy tylko cudzoziemców?Ruda ja mogę odpowiedzieć tylko na pierwsze pytanie. Ja mam taki termometr i sobie chwalę TERMOMETR ELEKTRONICZNY DO UCHA CZOŁA MIERZY PULS! (4363504245) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.Piękne macie te pokoikiMy niestety musimy wygospodarować jakiś kącik dla dziecka w kawalerce.....
Mamuśki mam parę pytań do was:
1. Czy macie jakiś sprawdzony termometr dla dziecka, taki bezdotykowy???? Może jakiś link z allegro???
2. Na której stronie ma być materac dla noworodka? Gryka? Kokos?
3. Jak te strony odróżnić?
4. Jak używa się pudru dla dziecka? przy każdej zmianie pieluszki czy tylko jak jest odparzone?
5, Jak kłaść dziecka spać? na boczkach czy na pleckach???
6. Termin mam na 31. 10 więc sam koniec.... Jak spakuje na wyjście małego body na długi rękaw, półspiochy i taki jesienny cienki kombinezon i do tego koc to będzie dobrze??? Czy jeszcze lepiej spakować jakąs bluze?
Aj więcej pytań niż odpowiedziPrzy następnym będę już wiedziała
![]()