reklama

Październik 2014

reklama
Madzia ja na ostatatnich wynikach i to nic zlego podobno u kobiet w ciazy moze tak byc, moja ginekolog mi powiedziala ze ma ssuper wyniki a mialam je w moczu:-) tak wiec nie masz sie co martwic:-p

Judy faktycznie sytulacja do kitu, brak serca chyba ma twoj pracodawca

ruda - co do materaca sama już nie pamiętam:-D a pudru/zasypki używam przy odparzeniach, zwłaszcza teraz latem mi się sprawdzał:tak:. co do pozycji to z tego co pisała garmelka to w każdej, pozycje trzeba zmieniać, przy czym na brzuszku tylko w Twojej obecności. Co do ubranka, wszystko zależne będzie od pogody. Generalna zasada jest, że takiemu niemowlaczkowi zakłada się jedną warstwę więcej niż sobie (koc też jest tą warstwą).

wawka - też mam 8 par majtek siateczkowych:-D, bo nie chcę prać w szpitalu. Codziennie smarujesz sudokremem?:szok:

judy - normalnie za każdym razem jak piszesz o Twoim pracodawcy to mi się nóż w kieszeni otwiera:wściekła/y:. A oni tak wszystkich traktują czy tylko cudzoziemców?

Madzia - tak, ja miałam. Trzeba dużo pić.

Piękne macie te pokoiki:) My niestety musimy wygospodarować jakiś kącik dla dziecka w kawalerce.....:cool:

Mamuśki mam parę pytań do was:
1. Czy macie jakiś sprawdzony termometr dla dziecka, taki bezdotykowy???? Może jakiś link z allegro???
2. Na której stronie ma być materac dla noworodka? Gryka? Kokos?
3. Jak te strony odróżnić?
4. Jak używa się pudru dla dziecka? przy każdej zmianie pieluszki czy tylko jak jest odparzone?
5, Jak kłaść dziecka spać? na boczkach czy na pleckach???
6. Termin mam na 31. 10 więc sam koniec.... Jak spakuje na wyjście małego body na długi rękaw, półspiochy i taki jesienny cienki kombinezon i do tego koc to będzie dobrze??? Czy jeszcze lepiej spakować jakąs bluze?

Aj więcej pytań niż odpowiedzi:crazy: Przy następnym będę już wiedziała:)
Ruda ja mogę odpowiedzieć tylko na pierwsze pytanie. Ja mam taki termometr i sobie chwalę TERMOMETR ELEKTRONICZNY DO UCHA CZOŁA MIERZY PULS! (4363504245) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Madzia - jak już zamawiasz, to takie krótsze pod brzuch, żeby w razie cc nie nachodziły na bliznę. Rada położnej od nas ze SR.

Ruda - ja zamówiłam termometr Microlife NC 150. Kierowalam się opiniami z internetu i liczę, że to będzie dobry zakup, bo tanie to nie jest.

Dziś jest w sumie ok. Cały dzień mam skurczyki, ale takie "normalne". Wczoraj pod wieczór, to ledwo się ruszalam tak mnie pobolewalo. A mój P. się jeszcze śmiał. No mi do śmiechu nie było.

Zabrali nam kanapę z salonu do reklamacji, aaaa. Ciekawe co teraz.

Kupiłam monitor oddechu AngelCare AC300. Któraś używała?

Madzia - mój kot ma tendencję do tych szczawianow ;) Nie wiem jak z ludźmi, ale u kotów świadczy o ryzyku powstawania kamieni na nerkach, no i ryzyku zapaleń pęcherza.

Ona dostaje specjalną karmę do zwykłej, ale Ciebie to raczej nie urządza :D A dużo wody pijesz? Woda je wypłukuje.

Ostatnia edycja:
Pscolka- ja myśle ze z ich strony to nawet nie tyle złośliwość tylko brak organizacji i przemyślenia sytuacji. Mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu sie wyjaśni i mi odpuszcza. I faktycznie nasz klient to upierd.obslugujemy stołówki pracownicze w rożnych miejscach. Moja szefowa ma pod sobą mnóstwo stołówek i pracownikow i poprostu jest przeładowana praca i nie ogarnia. A akurat nasze miejsce jest wyjątkowe bo klient ma wiecznie jakieś ale... W sumie przed nami ludzie krótko tam wytrzymywali. No cóż zacisnę zeby i wytrzymam. A moj P w razie co zmieni prace.

reklama
ja po USg,wszystko ok,mała nadal jest dziewczynka i tak juz zostanie,wazy 2,5kg,jest ułozona główkowo,ale łozysko z przodu,nie mowił czy to zle. I strasznie spuchły mi stopy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry