reklama

Październik 2014

reklama
Gnagna - przyniosłam nawet gatki z Canpolu, które kupiłam, podeszłam do położnej i spytałam czy takie są dobre i po pierwsze usłyszałam, że zły typ (jednorazowe), a po drugie, że za wysokie w razie cc, bo mogą szarpać szwy i utrudniać dostęp powietrza. Ta położna ma 30 lat doświadczenia, więc chyba wie co mówi? Ja sama się nie znam, powtarzam tylko....

W tym odcinku Kossakowskiego nie było nic śmiesznego, ale co chwilę się śmiałam ;)

Mnie jakoś śmiać się nie chciało. Popłakałam się bo mi się poród przypomniał. A mój poród skończył się gdzieś też na 8cm tylko po 21h boli :-/
Potem miałam następny bo zawieźli na cc

Cyntia pewnie wie :) nie wiem, o ktorych majtkach dokladnie mowisz. Takich poporodowych czy ciazowych. Ja mialam siatkowe (ale to po 3 dniach, bo w szpitalu wszelkie byly zakazane) a potem nosilam wlasnie znow bawelniane Canpolu. Te na brzuch byly wygodniejsze. Ja mialam szwy wchlanialne, rana praktycznie zagoila sie juz w szpitalu. Jesli mi nie wierzysz co do urazania blizny, to zobacz gdzie takie pod brzuch beda Ci sie konczyc jak usiadziesz. Przeciez w pazdzierniku i tak ubraniem zakryjesz blizne. Chyba milej jest miec na jej wysokosci gladki material zamiast brzegu majtek czy spodni.

Ja bym sie nie przywiazywala do tego, co mowia niektore polozne i lekarze. Moja polozna, ktora przychodzila po porodzie do mnie do domu pogonilam, bo chciala mlodej ladnie gojacy sie pepek traktowac spirytusem. Z pediatra, ktora kazala mi ja dopajac glukoza zrobilam to samo.

Muszę tego kolesia zaraz obejrzeć:)

Mizah- jak pó wizycie? Melduj sie!!!

Wawka- dziekuje za troskę:)

Któraś polecala ten posterisan na
Hemory- nie chce zapeszać ale zniknął dupek!!!! Smaruje dalej bo tak karzą:)

Cyntia a one sa z siatki czy fizeliny? Podobno te drugie nie oddychaja. U mnie w szpitalu gatki sa zakazane. Siedzisz w ich koszuli, daja ci podklady na lozko i te wielkie piekuchowe i tak sobie kustykasz, zeby Ci nie wypadly ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry