reklama

Październik 2014

reklama
Melduje się po....30 min opóźnienia:/ Powiedziałam o moim bolacym kroczu, skurczach itp wiec doktor zaprosił na badanie dowcipne. Szyjka długa, twarda i zamknięta. A bolące krocze to efekt przygotowywania się ciała do porodu. Najlepsze to, ze leze tak z tymi rozkraczonymi nogami a on sie pyta czy robimy posiew???? Eeeee no chyba tak. Zapytal czy może wole gdzie indziej :/ Nie mam co robic tylko latac teraz:/zgodzilam sie i zrobił ( +40 zl:/)Dostałam druga tabletkę dopegytu bo niby jedna to panaceum. Wyniki ok, powiedział, ze przenosić mi nie da chociazby ze wzgledu na to cisnienie. Kolejba wizyta plus USG 18 września.

Smigam do łóżka bo zmeczona jestem. Kolorowych snów!

Mizah- ale ogólnie wszystko ok?

Czarna- miałam Ci napisać odnośnie tego masażu, ze Cię podziwiam:) ja to mam problem z higiena po odwiedzinach w klozecie bo ręce mi nie dosiegaja a co dopiero masaż:))
Tez sie nad tym zastanawiałam ale podobno nie ma reguły czy pomoże czy nie... No spróbować nie zaszkodzi... Rozumiem ze Ty juz chcesz rodzic ze tak szalejsz w domu z robota hym?

Ja galoty tez mam siatkowe wielorazowe 8szt.

Oglądałam tego kossakowkiego... Moja nastawienie do porodu nie jest juz takie pozytywne... Mój mąż myślałam ze sie posika ze śmiechu... Myślałam ze go zabije.... Na szczescie opamiętał sie po filmie i powiedział ze mam isc na cesarkę:) bidula chyba z nerwów sie tak rechotał :)

Mizah- ale ogólnie wszystko ok?

Czarna- miałam Ci napisać odnośnie tego masażu, ze Cię podziwiam:) ja to mam problem z higiena po odwiedzinach w klozecie bo ręce mi nie dosiegaja a co dopiero masaż:))
Tez sie nad tym zastanawiałam ale podobno nie ma reguły czy pomoże czy nie... No spróbować nie zaszkodzi... Rozumiem ze Ty juz chcesz rodzic ze tak szalejsz w domu z robota hym?

Ja galoty tez mam siatkowe wielorazowe 8szt.

Oglądałam tego kossakowkiego... Moja nastawienie do porodu nie jest juz takie pozytywne... Mój mąż myślałam ze sie posika ze śmiechu... Myślałam ze go zabije.... Na szczescie opamiętał sie po filmie i powiedział ze mam isc na cesarkę:) bidula chyba z nerwów sie tak rechotał :)

Tak generalnie jest ok. Te druga tabletke dostałam, zeby zapobiec wieczornym skokom ciśnienia. Wyniki mam dobre, nic się nie rozwija.
Jedyne co mnie lekko zmartwilo to to, ze wciąż mam twarda szyjke i długą. Myskalam ze skraca się etapami. W takim tempiw to nie urodze do 40 tc na pewno :(

Tak generalnie jest ok. Te druga tabletke dostałam, zeby zapobiec wieczornym skokom ciśnienia. Wyniki mam dobre, nic się nie rozwija.
Jedyne co mnie lekko zmartwilo to to, ze wciąż mam twarda szyjke i długą. Myskalam ze skraca się etapami. W takim tempiw to nie urodze do 40 tc na pewno :(

Za Kossakowkiego podziękuję. Juz naoogladalam się swego czasów porodów live na youtube i wystarczy. Nic nowego nie dowiem się a didatkowy stres mi jest zupelnie zbędny :)

reklama
Dzien dobry :-) I juz po Spaniu moge zegarkiem w reku wstawac bez budzika puntkt 6 budze sie a ze Mna babel kreci sie I wierci Ponoc gdy sie urodzi to pory ktore najbardziej jest aktywne w lonie tak Samo bedzie poza ... Dzis jade do Przychodni bo recepte na leki dla moja tarczyce niestety do konca zycia juz bede musiala brac oczywiscie po ciąży drawka zmniejszona moze dzieki nim niebede tyla I nie bedzie problemu z regularna miesiaczka I wszystko sie unormuje ... Tak jak powinno byc .. U mnie tez nic sie niedzieje jak narazie do konca rowne 25 dni cisza na gory horyzoncie a juz bym chciAla ja miec przy sobie tak jak kazda z was :-))) musze wyjsc na maly spacer dzis bo zwariuje w tym domu do reszty ... Co do majtek po porodowych ja mam 4. Sztuki siateczkowe jednorazowe I dokupilam 3 szt zwykle bawelniane ktorych nie bedzie mi szkoda ich pozniej wyrzucic do tego 3 opa po 20szt wkladow poporodowych ...ja jestem przygotowana juz na top tip tylko rodzic .. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry