Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mizah- ale ogólnie wszystko ok?
Czarna- miałam Ci napisać odnośnie tego masażu, ze Cię podziwiamja to mam problem z higiena po odwiedzinach w klozecie bo ręce mi nie dosiegaja a co dopiero masaż
)
Tez sie nad tym zastanawiałam ale podobno nie ma reguły czy pomoże czy nie... No spróbować nie zaszkodzi... Rozumiem ze Ty juz chcesz rodzic ze tak szalejsz w domu z robota hym?
Ja galoty tez mam siatkowe wielorazowe 8szt.
Oglądałam tego kossakowkiego... Moja nastawienie do porodu nie jest juz takie pozytywne... Mój mąż myślałam ze sie posika ze śmiechu... Myślałam ze go zabije.... Na szczescie opamiętał sie po filmie i powiedział ze mam isc na cesarkębidula chyba z nerwów sie tak rechotał
![]()
Tak generalnie jest ok. Te druga tabletke dostałam, zeby zapobiec wieczornym skokom ciśnienia. Wyniki mam dobre, nic się nie rozwija.
Jedyne co mnie lekko zmartwilo to to, ze wciąż mam twarda szyjke i długą. Myskalam ze skraca się etapami. W takim tempiw to nie urodze do 40 tc na pewno![]()