garmelka
Fanka BB :)
babina - może musisz odgrzybic zmyware... :-) są takie specjalne środki do mycia zmywarek , myjesz gąbką wewnętrzną część zmywarki, dokładnie przy uszczelkach na drzwiach bo tam najwięcej tego syfu się zbiera i do tego głownego "syfonu" w środku walisz sól w zależności od twardośći wody... moim zdaniem jeśli tego nie zrobisz to nie ma innej rady - powinno się tak robic co jakiś czas... powodzenia
Ej laski, Kossakowski się tak zwijał a kobita w ciązy nie - bo nie da rady przez ten brzuch... wiadomo że przez tyle miesięcy przyzwyczajamy się do powolniejszych i ostrożniejszych ruchów, a gościu nie ma bębna więc sobie pomaga i łagodzi ból różnymi pozycjami... ale fakt jak pisze Cyntia, że kobitki mają za to nagrodę, sens bólu a on to robił z ciekawości i w sumie bez żadnego celu..
ale mi się tam filmik podobał :-) mój chłop tez mógłby się tak podłączyć
upiekłam szarlotke i właśnie bedę konsumować z inką - zapraszam :-)

Ej laski, Kossakowski się tak zwijał a kobita w ciązy nie - bo nie da rady przez ten brzuch... wiadomo że przez tyle miesięcy przyzwyczajamy się do powolniejszych i ostrożniejszych ruchów, a gościu nie ma bębna więc sobie pomaga i łagodzi ból różnymi pozycjami... ale fakt jak pisze Cyntia, że kobitki mają za to nagrodę, sens bólu a on to robił z ciekawości i w sumie bez żadnego celu..
ale mi się tam filmik podobał :-) mój chłop tez mógłby się tak podłączyć

upiekłam szarlotke i właśnie bedę konsumować z inką - zapraszam :-)
A na koniec stwierdził że jak rodziłam młodego to chyba nie było tak źle (skąd on może wiedzieć jak go nie było
) - nie no wręcz fantastycznie, lubię ból bo jestem masochistką więc poród dla mnie to przyjemność. Aż się cieszę że ma rodzić ze mną teraz, usłyszy "odgłosy" porodówki to może zrozumie więcej... Chętnie poddałabym go takiemu testowi ale na razie naślę na niego teściową może ona mu powie co to za ból - ona go rodziła 3 dni że już zielone wody odchodziły... Powiem jej co jej synuś bredzi:-)