reklama

Październik 2014

A ja lubię jak do mnie mówią grubasko:) bo tak się właśnie czuję:) pieszczotliwie i zazwyczaj w dobrym kontekście, bardziej mnie wkurzaja teksty typu :8 miesiąc?! Niemożliwe-masz taki mały brzuch.... a jak mówię że przytylam 13kg to jest jeszcze większe dziwowisko.... to dopiero mnie z równowagi wyprowadza!

reklama
gosiak na celulit pić dużo wody, ograniczenie śmieciowego jedzenia i cukru + ćwiczenia i serio go nie ma:) Chodakowska ma może nudne ćwiczenia ale wyszczuplają:tak:

Czarna heh ja jak mówię że przytyłam już 20kg to nikt mi nie wierzy:) Ale wiem że jedna kobieta przytyje 5kg i po niej widać a inna 15kg i nie ma tragedii - nie wiem jak to z tym jest... Też słyszę że mam mały brzuch - on jest po prostu taki jak piłeczka z przodu i o dziwo może w udziec i w pupę kg mi trochę poszły ale boczki praktycznie nic...

Garmelka ja nawet nie wiedziałąm ze bede miała GBS pobrany,poszłam jak zawsze,w domu sie umyłam.

Mroczko mnie boli krzyz ale po malinach,dzis narwałam 28kg to lekko pobolewa.ale na zakupy jeszcze jade to nie jest zle;-)

miałam dziś wizytę kontrolną z cukrami jest dobrze;-) następna 7.10.

mój brzuch to też piłeczka i w dodatku mała 4 kilo na plusie.
dziś przyszło mi zamówienie z gemini i musze powiedzieć że nic w gratisie nie dostalam a zapłaciłam troszke ...

Dziewczyny, dziś robiłam morfologie i pierwszy raz mi wyszedł obniżony hematokryt czyli 36 , norma jest 37-47 do lekarza idę w poniedziałek, a może macie jakieś domowe, sprawdzone sposoby na podwyższenie tego parametru? Chętnie poczytam:)

Kasku ja zaczynałam ciąze z HCT 40
a potem sie posypało
-40
-38,5
-32,5
-34,9
-36
Całą ciaze jade na zelazie.

Ma któras z was dywan schagy??Córa mnie namawia zeby kupic a ja mam obawy co do jego czyszceznia

domka ja mam taki dywan, są plusy i minusy, plus to nie widać w ogóle na nim brudu, okruchów itd, oczywiście pod warunkiem że nie jest biały (tak jak ja jeden mam:/) natomiast ciężko odkurzyć tak dokładnie, więc najlepiej co jakiś czas trzeba wziąć i wytrezpać. wydaje mi się też że jest bardzo miły i fajny jak dzieci sią bawią bo miękko :tak:

28kg malin???:szok: toś szalona dziewczyna ;-)

dziewczyny z UK gdzie można kupić te paski żeby sprawdzić czy to wody odchodzą???

mroczko ja niestety tez mam bóle krzyżowe, pomaga tylko jak się położe i odpocznę

reklama
Co do hematokrytu w ciąży, to z tego co ja wiem, to w ciąży norma jest od 34.
Ja miałam 29 w połowie ciąży.

Mroczko - jeśli dobrze pamiętam, to takie profesjonalne testy na obecność wód nazywają się "Vision".

Mebelki skręcone, tylko trzeba odgruzowac pokoj z kartonów.

Laski, odwiedziłam dziś lumpka. Nigdy takich ciuchów nie widziałam w lumpie. Kupilam 2 kg - 13 sztuk, prawie wszystkie z metkami ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry