reklama

Październik 2014

Kasku ja zaczynałam ciąze z HCT 40
a potem sie posypało
-40
-38,5
-32,5
-34,9
-36
Całą ciaze jade na zelazie.

Ma któras z was dywan schagy??Córa mnie namawia zeby kupic a ja mam obawy co do jego czyszceznia

Domka ja mam taki dywan i albo musisz mieć do niego dobry odkurzacz z turboszczotką albo trzepak żeby go co jakiś czas wyrzucić i przetrzepać. A tak to jest dobry u nas nawet przy psie który się w nim tarza i na nim je i jest oki.

reklama
Domka - ja mam w łazience taki dywanik, ale jeszcze nie prałam. M tylko go odkurza i trzepie. Jest milusi i faktycznie paprochów na nim nie widać, bo wpadają pewnie między włosie.

cyntia - zazdroszczę lumpkowych łowów:szok:. Mi niestety zostaje internet, bo w okolicy żadnego sensownego lumpka nie mam. Był jeden, wybór nawet nawet, ale zlikwidowali sprzedaż rzeczy używanych, zostawili tylko nowe.

Chłopaki mi się pochorowali:eek:. Ciekawe, czy ja się ostanę?

Madzia ja mam juz z kilka dni;-)

pirogi zaczna mi sie snic po nicach w wtorek robilam z mama ruskie, zjadlam z rodzinka i pomrozilam no a dzisiaj z miesem i kapusta, wczoraj sie z ta kapusta z 30 minut meczylam jak ja wykrecalam hehe alee dalam rade:-D

Aaaa dzisiaj w nocy mialam dziwny cchyba sen... mianowicie obudzil mnir smiech dziecka z mojego besia!! Cieplo mi sie zrobilo i tak slucham a tam tylko jakies burczenie:-D. Dziwne to bylo:-D

Wyladowalam dzis u okulisty. Wczoraj zaczela puchnac mi powieka, boli przy ruchu galki ocznej. Okazalo sie, ze buduje sie gradowka i prawdopodobnie trzeba bedzie nacinac. Dostalam masc sterydowa i krople przeciwzapalne. Podobno przy takim stezeniu i na tym etapie ciazy dziecku juz to nie zaszkodzi. Wiem, ze z oczami nie ma zartow, wiec nie zamierzam dyskutowac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry