reklama

Październik 2014

kotulica - no wlansie w planach mam chodakowska :-probilam nawet pare razy skalpel ;-) jedyny problem moze byc z cukrem bo uwielbiammm herbatke z cytrynka i cukrem, no ale posiwece sie dla dobra narodu ;-)

martina - nie mam pojecia czy wogole je gdzies dostaniesz :sorry:

Cyntia - to sie nazywa udane polowanie :tak:

pscolka - zdrowka i nie daj sie chorbie

gnagna - wpolczuje bardzo ! teraz juz to dzidzi nie szkodzi

Smaka robicie tymi pierogami, nawet w lidlu polskie produkty dzie byly ale tylko z miesem lub kapusta i grzybami a ja mam ochote a ruskie

reklama
Dzieki dziewczyny. Ja jeszcze az tak zle nie wygladam, bo ona sie dopiero buduje. Najgorsze jest to, ze to podobno od wahan hormonalnych spowodowanych ciaza. A ja jutro musze isc na wesele :(

gnagna mój mąż miał gradówkę - bardzo prawdopodobne że to wirusowe jest - u niego kolega w pracy miał i on załapał a później jeszcze jeden - paskudnie to wyglądało. On dostał jakąś maść z Bausch&Lomb taką fioletową od lekarza i mu się zagoiło bez nacinania - potem mój kolega z pracy miał gradówkę i mu odstąpiłam bo jedną mieliśmy w zapasie i od razu mu przeszło. Ale cholera nie pamiętam nazwy a na google znaleźć nie mogę (zresztą ona i tak jest z przepisu lekarza).

Ja jakiś czas temu załapałam takie zapalenie spojówek że miałam całe oczy czerwone - a że noszę soczewki to musiałam na już okulary kupować - miałam w nich efekt "pływania" i jak szłam do domu od optyka to o krawężniki się potykałam:P

gosiak no ja różne zestawy Chodakowskiej ćwiczyłam - najpierw dawałam radę 10 min i miałam dość a potem stopniowo i te 40min robiłam bez problemu:) A z ćwiczeń na brzuszek machnę Aerobiczną 6 Weidera - doszłam do 11 dnia a mam ambitny plan zrobić całe 42 dni - ale ciężko jest. Super są zdjęcia przed i po własne - wtedy widać co się zmieniło i jest takie WOW i dalsza motywacja:)
Zamiast cukru polecam Stevię - teraz już do kupienia w sklepach normalnie - pamiętam czasy jak nie była uznana w PL jako środek żywnościowy i na Allegro dla siebie i dla teściowej zamawiałam:) Ale u Ciebie nie powinno być problemu:)

Kotulica- bardzooo dziekuje za wskazowki :tak: zdjecie przed a raczewj po porodzie zrobie a jak :-p a "6" kiedys zaczelam ale myslalam,, ze ducha wyzione :-D

Wypilam kakao , mala szaleje wiec ide sie polzoyc. Spokojnych nocek

Kotulcia dzieki. Ta masc to Dexamytrex. Tez ja mam. Ciekawe po jakim czasie poczuje poprawe. Bardzo mnie pocieszylas. Mam nadzieje, ze dzieki temu, ze tak szybko poszlam do lekarza ( nie minela nawet doba od pojawienia sie dyskomfortu) pozwoli uniknac naciecia.

Moj szwagier robil 6 Weidera. Efekt byl super, ale nie jestvtrwaly. Zastanawian sie, co bedzie jak przestane cwiczyc. Nie wiem jak u Was, ale ja mialam wrazenie, ze jednak troche skory zostaje. Widac to np. w czasie siedzenia

Byłam na wieczornej wizycie u gina.
Mała, nie jest taka "mała"... 3 kg z groszami wyszło a termin z OM dopiero na 16.10... :/
Wszystko pozamykane... GBS pobrany, za tydzien na KTG mam isc.

Co do ćwiczeń i 6 weidera to podziwiam tych którzy dają rade... (Oczywiście zgodnie z instrukcja bo znam takich co im sie wydaje ze dobrze robią :) - ja próbowałam ale wymiękłam jakoś na 11 czy 12 dniu...

Ostatnia edycja:
Witam :)

38 tydzień czas zacząć, więc już mogę spokojnie rodzic.
Dawno tak dobrze nie spalam jak dzisiaj, tylko jedna pobudka na siku. Mój się śmieje ze pewnie organizm szykuje siły na poród, och fajnie by było.

Dziś mamy nasza mała 5 rocznicę, od poznania się. Mój zagaduje czy mogłabym dziś urodzić, hehe gdyby to ode mnie zależało to chętnie :) ale jakos nic mnie nie bierze.

Dziś wybieram się na parapetówkę do znajomych, pewnie ostatnia moja impreza przed wypakowaniem więc trzeba korzystać :)

dzień dobry Kochane,
od dwóch dnia mam jakiś podły nastrój, mąż mnie tak wkurza, że chyba pozabijam, na nic siły nie mam, chyba hormony działają albo stres mnie dopada.....

Garmelka, moja mała ponad tydzień temu ważyła 2800 więc teraz też juz ponad 3 kg. W czwartek ide na wizytę to się okaże.
Tym, że jest pozamykane teraz to sie nie sugeruje za bardzo bo jak byłam w ciązy w Matim to w poniedziałek byłam na wizycie i szyjka była długa, zamknięta a w nocy z wtorku na środę odeszły mi wody i raniutko w środę już przytulałam małego :)

W tym tyg bylam na ktg, odebrałam tez wynik gbs i jest na szczęście ujemny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry