reklama

Październik 2014

Czesc dziewczyny ja tez spalam jak nigdy no mozna tak po wiedziec .... Zasnelam o 22 wstalam o 7 oczywiscie z przerwami na kibelek ale odrazu zasypialam ... Nad ran em tylko rwa kulszowa sie odezwala promieniuje mi cala prawa strona :-(;; mi jeszcze zostalo 17 dni do konca albo juz ... Moze szybciej sie wy kluje choc tak tydzien szybciej bym chciAla ... Z rana meza wykorzystalam a noz cos pomoze aby rozkrecic cos ..... Procz boli krzyza nic wiecej sie niedzieje ... IDE na sniadanie ... :-)

reklama
Cześć Dziewczyny,

Judy - super, że dojechalas cała i zdrowa :)

Gnagna - współczuję problemów z okiem :( paskudna sprawa. Ja następnego dnia po swoim ślubie jechalam na IP bo brokat z makijażu pociął mi siatkówkę. Tzw. mechaniczne uszkodzenie, ból niesamowity i nic nie widziałam. Panika ogromna. Masci i antybiotyk sprawę załatwiły.

Cyntia - Dobre łowy :) Podziwiam, ja nie mam oka do takich miejsc.

Gosiak/Kotulcia - to juz wiem do kogo się zglosze o rady dot cwiczen :). Ja z Chodakowska ducha wyzionelam na rozgrzewce !!! Hehe

Garmelka - nie widze twego suwaczka ( 35 tc ???), ale w pewnym momencie dzieci szybko przybierają a pod koniec waga zwalnia. Ja idę w czwartek też sie stresuje co mi powie podczas usg no i odbiorę wynik GBS.

Wczotaj znow mialam dosc bolesne skurcze, tylko ze trwał skurczybyk ok 30 minut :/ Przyjemne to to nie było. Zauważyłam, ze coraz częściej takie atrakcje mi się pojawiają.

Agniecha- nie strasz z ta szyjka... Mój wlasnie wyjechał... I wraca jutro wieczorem... Ale by było... ;)

Mizah- tak, ja jestem 35t 3d ale z usg wczorajszego dzidka wychodzi na 5.10 - wcale bym sie nie obraziła gdybym nie musiała czekać do 16.10

Izabella - ja nie chce czekać do tego terminu- wczoraj pierwszy raz tak sie żalilam doktorkowi ze mi cieżko... :)

Izabella- no to Ty sie oszczedzaj, u mnie nic nie wskazuje na wcześniejszy poród poza moja ogromna chęcią :) ale dziecko juz spore wiec na dobra sprawdzę moge juz za dwa tygodnie sie rozpakowywać:)

Agniecha- a ja myślałam ze dostałam przyplywu energii, a to tylko jednodniowe szaleństwo było... Znowu kapeć jestem.. Dzisiaj do rodzicow moze pojadę na chwile, ale w związku z tym ze mój wyjechał bede miała chociaż jedna nocke dla siebie :) i nikt mnie nie bedzie wkurzał :)

Ostatnia edycja:
gangna to ta maść:)) Dzięki za podanie nazwy bo kiedyś długo szukaliśmy:) Ona jest najlepsza i wierzę że szybko Ci to paskudztwo zejdzie:tak:

Uważam że słowa lekarza urodzi Pani/nie urodzi w ciągu np. tygodnia to trochę jak zgadywanie:) Mój tylko powiedział że wszystko się szykuje i ma nadzieje że się już na następnej wizycie 29.09 nie zobaczymy:)

Dzisiaj znowu obudziłam się spuchnięta, młoda ma czkawkę a mi się chce coś takiego zjeść... Tylko właśnie nie wiem czego;)

Kotulcia - ja wszamałam sałatkę jarzynowa babci :) mniami:).

Tez mi sie wydaje ze to nie zawsze ma znacznie/ sama Agniecha pisała jak było u niej ... Cisza przed burzą :)

Ale apropo ZNIECZULENIA (Mizah my chyba o tym rozmawialyśmy):
Wczoraj spytałam lekarza co o tym sądzi, (powiedziałam mu ze w SR położne te stare mówią żeby bez a młode żeby brac)- powiedział ze ktos mądry wymyślił to znieczulenie i jest po to żeby z niego korzystać. Ze wcale tak nie jest ze sie nie czyje skurczy, jedyne co to to ze moze sie wszystko wydłużyć. Ale żeby sie nie przejmować od tego aby wszystko sprawnie szło jest Polozna i ona ma nam pomagać ( w sensie żeby nie pierd...ily Ze nie bedzie wiadomo kiedy przeć- bo to ich praca) :) oczywiście jak wszystko odzie błyskawicznie i sprawnie to nie ma po co brac zzo, ale ogólnie to wręcz zachęca żeby sie nie męczyć. Także ja ide raczej z nastawieniem ze wezme- boje sie żeby tylko na jakaś stara pryke nie trafić ktora bedzie mi odradzać...

reklama
Ja tez mysle ze to zgadywanie czy wczesniej sie urodzi czy nie, moja ginekolog jak mnie ostatnio badala mowi ze szyjka skrocona i miekka i ze moge z taka donosic a potem jak zobaczyla jak maly jest tak strasznie nisko to juz pewna nie byla, wszystko moze sie w kilka godzin zmienic tak mi sie wydaje:-)

Ojjjj moje koty zalapaly ze lozeczko od stasia ma juz posciel i tylko jak wyjde to juz tam sa! Dalam tam koc na posciel bo nie chce klakow w tej stasiowj znalezc ale wpienia mnie to ze tylko ja je z tamtad wyganiam bo nikt inny nie ma serca jak one tak slodko spia. Wlasnie musialam dwa wynosic ehhh, jeszcze sie obrazily:-D

Wy dzisiaj takie wyspane a ja wrecz odwrotnie o 2 wstalam na siusiu i potem do 4 sie meczylam! I tylko jakies glupoty mi po glowie chodZily.:-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry