reklama

Październik 2014

reklama
rjoanka dzięki za propozycję, już wymieniłam się tel. z ciocią garmelka wcześniej ;-) więc jakby co to do niej skrobnę. Ale raczej pewnie będę korzystać z aplikacji w tel. bo kilka dni temu właśnie sobie ściągnęłam :happy:

Póki co jestem w domu, zjadłam właśnie zupkę i czuwam nad moim zestresowanym mężem hi hi :-D

Cały czas pojawiają mi się te bóle jak na okres, taki przypływ i odpływ co kilka minut. Ale oceniam je na razie jako delikatne. I cały czas mam wrażenie że chce mi się siusiu i kupa, nawet po wyjściu z wc :zawstydzona/y:

Zapomnialam napisac na temat kotow: -P wiec tak co do psikania hymm nie mam takiego czegos:-D i mam takie uparte gnidy ze zakradaja sie wlasnie tylko jak widza ze ja wychodze, zwaniaczki.. tak wiec pozostaje mi je wyciagac i musze przyznac ze jest lepiej:-)

Co do wozka to ja dalam to pokrycie na gondole co jest na zimne dni i tylko jeden kotek mi wchodzi do koszyka wiec nawet go tam zostawiam bo to mu sie pewnie znudzi:-)

czarna - mogę się mylić, ale wydaje mi się, że one nie wszystkie kobiety muszą boleć. Tak więc jak będą co 5 minut i trwały minutę to ja jednak chyba bym się przejechała na IP, a już z pewnością wzięła ciepłą kąpiel i nospę x 2, żeby sprawdzić czy to przepowiadające, czy nie;-).

Ja wczoraj wyszłam ze szpitala bo dostałam plamienia. Na szczęście się nie powtórzyło ale szyjka mega krótka 14mm....Dostałam kolejną dawkę Celestonu i znowu wymaz na GBS. Z CRP niż nie wyszło więc puścili mnie do domu:)

Czarna mocno trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie, ja mam zamiar tak właśnie się rozpakować jak Ty - po skończonym 37tc:-) Muszę jeszcze wyleżeć tylko te 18 dni:)

pscółka no właśnie dzwoniłam do położnej i ona też mi poradziła magnez, kąpiel i poleżeć bo to mogą być przepowiadające.... no nic zobaczymy. Ale minutę to te skurcze aż nie trwają.

Czarna ale wg mnie bardzo możliwe ze to już. Ja tak miałam ze o 21 odszedł mi czop i po jakimś czasie pojawiły się lekkie skurcze. Będziesz pewna ze to skurcze porodowe jeśli nie pozwolą ci spać i będą cię wzbudzały

Kacha, u mnie wyciąganie kotów z zakazanych miejsc nie przynosi żadnego efektu. Polecam spryskiwacz z ikea za 5 zł. Daje fajna mgielke i nie moczy otoczenia. Mój maz chwali sobie też do prasowania koszul :-).

reklama
Czarna och ty cholero:) Mi tu w kolejeczkę się wcinać?:) Nie no serio to 3-4cm rozwarcia plus czop z krwią i skurcze to daję Ci max 24h na urodzenie i wróżę szybki poród:) A to że cały czas chce Ci się do wc to znaczy że dziecko napiera i pewnie rozwarcie szybko się powiększy:) Trzymam kciuki - mam nadzieję że rozwiążesz worek i też jak najszybciej do Ciebie dołączę:) Zazdroszczę:) Czekamy na relację:)

Melduję że wysprzątałam mieszkanko:) Wyszorowałam łazieneczkę i odkurzyłam i umyłam podłogi - mopem (ale jak moja desperacja sięgnie zenitu to chyba na kolana się przerzucę). Ehh mąż się nie daje wykorzystać bo się rozchorował i gorączkę ma i nie chce mnie zarazić. Maliny piję jak piłam i nic:-) Chyba że coś tam się dzieje i nic nie czuję:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry