reklama

Październik 2014

Kotulcia, zgadzam sie z toba, ze dziewczyny robią nieuczciwą konkurencję. Ale co możemy?
W żadnym wypadku nie rekomenduje ani nie polecam picia tego oleju, też bym sie bała. Pisałam tylko o związku przeczyszczajaco- porodowym.
Dorota, strasznie współczuję. Mam nadzieję, ze maluch mądry i poczeka aż nabierzesz sił na poród i kłopoty żołądkowe go nie zmyla!

reklama
Wlasnie wrocilismy z grilla od rodzicow. Objawow porodu ani slychu ani dychu :/

Kotulcia, marrika - ja od poczatku nie chcialam nikogo wyprzedzac choc teraz jak widze ze takie czekanie jest meczace to chcialabym juz miec to za soba :rolleyes: ale ja sie raczej szybciej wypakuje niz za1,5 tygodnia bo na piatek i tak mam skierowanie do szpitala gdyby sie nic nie zaczelo. Ciekawe jak moj doktorek bedzie chcial wtedy podzialac. A tak w ogole to on mi prorokowal ze moj porod najprawdopodobniej rozpocznie sie odejsciem wod. No ciekawe...

Ide sie wypluskac i ciekawa jestem jakaz to nocka przede mna... :)

Nadrobie was pozniej dziewczynki bo mam gosci przez weekend. Ale musze sie pichwalic wozkiem ;) w koncu po przebojach roznych zostal dostarczony :D

Załączniki

• 1410720201996.jpg
    1410720201996.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 83
  • 1410720238037.jpg
    1410720238037.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 84
Od jakiegos tygodnia jestem non stop kilkanascie stron w tyle, dzisiaj to juz rekordowe 23 sie nazbieraly, ale walcze ;) natomiast dzisiaj igram z ogniem, tylko tyle chcialam powiedziec.... Z miesem :szok:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 77
Krotusia wyślij paczkę z tymi pysznościami:) Zrobiłaś pierogi i nic się nie dzieje? Może październikówki potrzebują innego bodźca a nie pierogów?:P Ja w końcu jutro robię te kopytka - właśnie ziemniaczki mi się gotują. Wymyśliłam sobie w sosie kurkowym z boczusiem wędzonym:)

Piję kakao właśnie - kolacji chyba nie zjem bo na obiedzie u teściów byłam - masakra jestem przejedzona;) Heh i teściowa mi buty dzisiaj wiązała - bo poganiałam męża czekając aż on mi zawiąże ale zanim dotarł to właśnie teściowa go wyprzedziła - trochę głupio mi było nie powiem...:)

Dorota - współczuję. Nie słyszałam o takim przypadku, ale jak sama miałam sr***ę to miałam o to obawy, bo brzuch nieźle się gimnastykował, już nie mówiąc o tym jak ciśnienie mi podskoczyło, bo to jednak męczące, byłam dosłownie mokra:baffled:.

cyntia - my myjemy ręką

enya - trzymam kciuki za te 17 dni &&. Ja poproszę o trzymanie kciuków, abym nie rodziła w weekend:-D, bo wtedy będę musiała sama jak niania zadecyduje jechać do domu na weekend.

magdalenka - elegancka bryka:tak:

krotusia - a nawet myślałam ostatnio o Tobie, że gdzieś przepadłaś. Ale smaka narobiłaś:cool2:

My dzisiaj trochę przemeblowaliśmy salon, żeby mi łatwiej było dwoma dzieciaczkami się opiekować. Jeszcze tylko muszę jakieś oświetlenie nocne skombinować, bo z jednej firmy z której zamawiałam przesyłka nie przyszła:cool:.

reklama
No ja wiem że my nie fair gramy ale gdybym miała rodzić naturalnie to bym pewnie ostatnia z was urodziła bo na moją szyjke nic nie działa :-/

Dorota u ciebie jelitowka a ja po kąpieli odkryłam że moje dziecko przełyka sline i widać że ja to boli więc pytam ja czy boli ją gardło a ona mówi ze tak bardzo, wzięłam latarkę zaglądam a tam czop na czopie na migdalach i czoło gorące, zmierzyłam gorączkę i już miała 38,4. No więc jutro idę potwierdzić tylko ze angina i po antybiotyk :-( bidula :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry