reklama

Październik 2014

Zrobilam i nic ;) moze zapomnieli wspomniec, ze trzeba ulepic, wszystko zjesc a potem wzniesc toast rycyna? ;)

moglabym wyslac, ale obawiam sie, ze skoro paczki ida okolo tygodnia to moga troche stracic na walorach smakowych ;D

a na forum jestem caly czas, tylko nie nadazam, co juz mi brakuje 2 stron, to siadam nastepnego dnia a tu juz 14 do przeczytania, dzis to przezylam szok, jestem na 1234 dopiero, wiec nawet wiecej niz szacowalam na oko! ;P ale uznalam, ze przeskocze, bo jak tak dalej pojdzie to o lepieniu napisze juz dawno po terminie porodu ;))

reklama
Gnagna dzięki za troskę ale ja nie mam migdałów więc raczej się nie zarazę a raczej napewno młoda ma angine. Właśnie mnie olśniło że mogę zamówić wizytę domową do młodej na jutro. Nigdy z tego nie korzystałam ale zadzwonię rano i zapytam. Powiem że jestem sama w domu w 9m-cu ciąży. Jak myślicie? Przyjadą?

marrika - ja mam w pakiecie Luxmedu taką usługę i często dzwoniłam nawet w nocy i przyjeżdżali, ale nie wiem gdzie Ty chcesz dzwonić. Odmówili mi tylko raz bo Szymek miał za niską gorączkę, ale to już teraz wiem, że trzeba trochę podkoloryzować:-D

Cyntia - ja dopieroodniedawna uzywam myjki dla Tymka . Wczesjiej mylam go golymi rękami. Zreszta mąż nadal tak robi bo mu wygodnie/przyzwyczail się

Msgdalenka - sliczny wozek !

Bylismy dzis w odwiedzinach i kolezanki ktora zajmie sie Tymkiem, i nie pocieszyla mnie bo mowi ze brzuch wysokoooo mam :/ (polozna ) no i ze jak odst. Luteinke moze sie cos zaczac dziax ale nie musi . A ja juz bym chciała byc po a tu jeszcze tyle tygodni

Ostatnia edycja:
witam:)

ale gorąca tu atmosfera:-)

czarna, dorota, czekamy na wieści, trzymam kciuki!!!!!

my tu z kotulcia zastanawiałyśmy się która pierwsza, a tu takie niespodzianki ;-)

zaczynamy dzisiaj 39 tydz i szczerze juz dziś porozmawiałam z synem że świat na zewnatrz jest piękny, że ma pokoik itd. więc może wychodzić:-) mógłby mnie już posłuchać bo na prawdę ledwo daję radę.

Ja dziś dwa razy męża wykorzystałam z nadzieja ze coś się zacznie i tylko bólu krzyża się nabawilam.

To już zaczyna być po malu obsesja, co ide do kibelka patrzę czy aby czop nie odszedł, jak już troszkę mokro się zrobi schizuje ze to może wody odeszły. Też tak macie czy tylko mnie tak straszy

Babina tez tak mam dzis i co sie wycieram to patrzę tez mam takie schizy... Leze juz w łóżku i co chwile latam do kibelka bo sie opilam a wstawanie i kładzenie sprawia mi bol w łonie wracam wpół zgięta :-(((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry