• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

reklama
Garmelka besio tez bolal ale tylko po lewej stronie, teraz juz ok pozosla tylko bol jak na okres:-) co do krwi byla kreseczka taka minii czerwona a reszta kropelek brozowa ale po zmianie wkladki juz nic nie lecialo:-D

Dzisiaj szafe zrobilam bo w 5 miesiacu. Skitralam ciuszki w ktorych wiedzialam ze nie bede chodzic i teraz musialam znowu to wyciagac. Teraz pozostajr pytanie, czy ja sie w te ciuszki wbije?:-O:-D

Dziewczyny ja umieram normalnie. Od wczoraj gorączka katar gardło mega spuchnięte i bolesne a do tego bóle mięśni :wściekła/y: I tak naprawdę nie mogę nic wziąć bo i tak od 2 tygodni jestem na antybiotyku z powodu bakterii w moczu:( Masakra

Mroczko to tak jak u mnie, mozesz zrobic tak jak pisalam ze szpitalem. Ale z drugiej strony jakby bylo cos nie tak to by Cie wyslala na ktg. A Ty masz spotkanie w tym tygodniu z polozna? Jak tak to moze ja o to zapytaj?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry