reklama

Październik 2014

reklama
wcześniej nie wiedziałam jaka płeć, bo mój szanowny lekarz nie raczył mi powiedzieć... w sumie nic mi nie mówił.... i ja tak od samego początku byłam przekonana ze chłopak (kobieca intuicja), a dziś poszłam do innego lekarza prywatnie i on mówi, że córa będzie... A więc kobieca intuicja jest przereklamowana... A co do lekarza to nie mogę sobie wybaczyć, że tak późno poszłam do innego... tamten jak się go pytałam czy wszystko w porządku zawsze mówił, że tak, dopiero jak przeciwciała rh mi wyskoczyły to postanowiłam iść do innego, bo tamten jakoś się w ogóle tym nie przejął...

mroczko - ktg mi zrobili jedno , bylam po terminie tydzien, z druga czy trzecia wizyta na skurczach w szpitalu. Zrobili tylko dlatego , ze po raz kolejny jestem wiec sprawdza. Jak wspomnisz poloznej watpie ze powie aby pojsc, skoro czujesz ruchy dla nich to najwaznijesze. A jesli chodzi o skurcze to i tak przyjma na oddzial jak bedziemi MINIMUM 3 na 10 minut

Buuuu wyskoczył mi pierwszy rozstęp, taka długa czerwona krecha na boku brzucha, tam gdzie mały się najczęściej wypina :-( I ja się pytam po co już teraz :confused::no: no po co....

Poza tym mam dziś straszne ciśnienie na kupę, już chyba 5 czy 6 razy robiłam i przez to podcieranie się już mam wszystko obdarte i piekące :baffled: (sorki za obrazowość). Jak tak dalej pójdzie to dorobię się hemoroidów :wściekła/y:

pauletta a czemu miałabyś znowu iść do szpitala? przez kłucia w szyjce Cię nie zostawią bo na tym etapie to one już są raczej normalne. Oznaczają pewnie nacisk dziecka no i też kurczenie się szyjki.

Mona Ty się tam uspokój i zaciskaj nóżki jeszcze ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry