reklama

Październik 2014

Mroczko, teraz bedziesz pod opieka lekaza wiec wszystko bedzie dobrze. Trzymaj sie tam, my trzymamy kciuki. Moja wstawila sie juz w kanal, a polozna kazala mi duzo spacerowac zeby wszystko przyspieszyc.

reklama
Hej dziewczyny przepraszam ze zawracam glowe ale mam problem i zastanawiam sie czy ktos tak mial bo odchodze od zmysłow:(
Termin mam na 5.11 ale jako ze maly jest ulozony miednicowo poprzecznie to CC bedzie ok 22.10 wiec bede pazdziernikowka tez:) e nie w tym rzecz. Moje zmartwienie wynika stad ze obwod brzuszka malego jest ok 3tyg "mlodszy" niz obwod glowki i dl kosci udowej oraz reszty pomiarow:( strasznie sie tym martwie czy ktoras z was moglaby mi pomoc?

Anita z tymi pomiarami to wiadomo jak jest. Milimetr w te czy w te i zaraz głupoty wychodzą. Jeśli lekarz nie mówi że jest powód do zmartwień to napewno wszystko jest ok. Moje dziecię ciągle miało głowę za dużą a teraz za małą. Ja nie zwracam uwagi na te wszystkie obliczenia, gdyby coś było nie tak to doktorek by powiedział.

reklama
Mroczko ojjj lepiej ze bedziesz w szpitalu. Powodzenia zycze tobie i kasi (tak mi sie wydaje ze mala miala miec na imie;-P) :-***

Ja dzisiaj dolaczylam do grona opuchnietych :-( moje stopy to jakis kosmos:-(

Robie dzsiaj ciasto!! Wlasnie czekam zeby budyn byl zimny, jak by ktoras chciala zapraszam jutro:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry