reklama

Październik 2014

Dzień dobry

Ją już w domu od wczoraj;-) w pon wizytuje więc poznam już na 100 % termin bo skierowali mnie do innego lekarza pracującego na tym oddziale gdzie będą mi robić cc;-)

Miłego dnia

reklama
Moje skurcze jakieś dziwne są:confused: Co 4-5 min ale takie znośne - ból z brzucha i z pleców w kąpieli i po kąpieli nie przeszły i trwają 20-30 sekund. Chyba czekam dalej:confused:

I wlasnie tego sie boje, ze nie bede wiedziała co robic... Położne tak nagadaly żeby siedzieć w domu jak najdłużej a tu człowiek skąd ma wiedzieć skoro pierwszy raz rodzi...
Ja bym pewnie juz spanikowała i pojechała...

Mroczko- co tam u Ciebie?

Ja jestem po zdecydowanie najgorszej - bezsennej nocy ever...
Pierwsze co zrobiłam to zimna woda na twarz i szyje po przebudzeniu żeby sobie palucha nie odciąć przy szykowaniu sniadania

garmelka ja nie rodzę pierwszy raz a i tak w ciemnej d... chyba jestem;) Jak ból jest umiarkowany i nie narasta to chyba ok - tak mi się wydaje. Najwyżej urodzę w domu:-) Mam taki uraz do IP na położnictwie że nie chcę słuchać stękania że przesadzam i że nic się przecież nie dzieje:)

Garmelka moja noc też była straszna!! Ból całego ciała osiągnął taki poziom ze nie mogłam dojść do toalety! Masakra po prostu! :-(

Kotulcia nie przeszło po kąpieli więc szanse są ze to to :-D czekam na relacje kochana :-D

Kotulcia - jeśli są tak często i regularnie, to ja bym już się nie zastanawiała nad skalą bólu, tylko bym brała torbę na plecy i ruszała na porodówkę. Jeju, będzie kolejna dzidzia :D

Już lecę robić dalej tabelkę o narodzinach. Wczoraj kombinowałam, ale coś mi obrazki nie chciały wchodzić.

reklama
No i się worek rozwiązał :tak:

Enya: gratulacje, bardzo się cieszę bo malutka to moja imienniczka :-D

Mroczko: trzymam kciuki

Garmelka: a ty jeszcze nie spakowana? Już myślałam, że się za to zabrałaś :-D

Wiedziałam, że po nocy to będzie milion stron naprodukowane :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry