reklama

Październik 2014

reklama
Wawka dzieki. Ja jeszcze patrzylam na
BABYONO TORBA DLA MAMY STYLE DO WÓZKA + PRZEWIJAK (4601874351) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Musze isc do sklepu pomacac.

Z tym stopniem dojrzalosci lozyska zrobilam panike, kiedy w 30 tc okazalo sie, ze mam II stopien. Poczytalam, co pozniej potwierdzil lekarz, ze jesli przeplywy i ilosc wod jest ok, to nie ma to znaczenia. Powiedzial mi, ze ta skala jest z poprzedniego wieku, a teraz patrzy sie na dobrostan plodu, o ktorym swiadczy jego rozwoj, poprawne ktg itd.

Ja od rana sprzątam i sprzątam. Wszystko na błysk. Muszę się dzisiaj i jutro z tym ogarnąć bo w niedzielę chce odpocząć a w poniedziałek do 10 mam się stawić w szpitalu. Jeszcze mi zostało wyszorowac szafki w kuchni.

Gnagna mi to nie grozi. Od jakiegoś czasu mam skurcze i to porządne. Nieraz w nocy mnie wybudzają i czasem nawet krzyżowe a moja szyjka przedwczoraj była długa, twarda i zamknięta. Także jej nic nie rusza. Wogole mój gin mówi że mam naprawdę wyjątkowo długa szyjke, taka jej uroda.

reklama
witam:)

enya gratulacje!!!!!!!!!!!

mroczko
trzymam kciuki, koleżanka miała niemal identyczną sytuację dwa mies temu tu w UK, też wylądowała z ciśnieniem, nie martw się opieka jest tu wtedy naprawdę dobra, była bardzo zadowolona, wywoływali jej poród, ale ciśneinie nie spadało więc na drugi dzień zrobili cc. dzidzia duża i zdrowa, u Ciebie też będzie wszystko dobrze:-)

ja u mnie o dziwo lepsze samopoczucie, lepiej śpie od dwóch dni w nocy, bóle nocne na @ mineły, wczoraj poboplewał brzuch ale nie tak jak np w środę gdy miałam bóle od 12 do 19. :confused: jedno co zauważyłam to tak jakby odchodziły mi fragmenty tego czopa, bo nie są to upławy, bardziej taka galareta, i nie wiem czy to od czopa czy spowodowane że biorę ten antybiotyk na infekcję, aczkolwiek antybiotyk biorę doustnie a nie dowcipnie, wiec sama nie wiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry