reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2014

reklama
Cześć brzuchole!!:-) ja juz sie obudziłam i nici .... Wczoraj znajoma pożyczyła mi cisnieniomierz mam mierzyć co 2 godz ciśnienie .... Mała sie kreci ale czuje sie jakoś dziwnie .... Takie od środka goroco włączyłam wiatrak i wieje wprost na mnie gorączki niemam (36.4) ciśnienie 140/100 podwyższone .. Jeszcze 10 dni i bede tulic moja kasie :-) dziewczyny może jeszcze sie zdrzemne ale te ost dni bedą ciężkie odezwę sie pózniej

dzień dobry,

spałam dzisiaj 9 godzin i tylko dwa razy byłam siusiu, jaka rewelacja :)

Czarna, wielkie wielkie gratulacje, dzielna jesteś, buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kotulcia,
je szczerze mówiąc to bym zawału dostała :) Odważna jesteś

Mroczko to Ty rano masz takie cisnienie?????? O kurcze, to ja cofam wszystko w tym narzekanie na swoje cisnienie ja przed chwilka mierzylam i mam 116/70

Czarna i jak tam ?

reklama
Czarna- gratulacje i duzo zdrowia wam obojgu :)
Kotulcia- co jak co ale odwagi ci nie brak ja bym chyba z domu uciekła :)
Spałam dzis długo ale teraz plecy bolą :)

Do góry