Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja nie moge spac... Głowa mnie boli a hemoroid to juz wogole do zwariowana- robiłam okłady korą dębu, smaruje maścią a ból taki ze żyć sie odechciewa... mam juz tego dosyc...
Byłam na KTG- zadnych skurczy nie widac. Dziewczyny juz ponad dwa tygodnie minęły od ostatniej wizyty "badanej" - teraz tylko dr patrzy na KTG i do widzenia - żadnego badania na fotelu czy usg. U was tez??
Marrika no ja slyszalam o poloznych ze wielorodki (ja i wielo - jak ja dopiero drugi raz) boli bardziej obkurczanie, z mlodym bolalo ale nie tak. Dostaje cos przeciwbolowego ale nie biore bo i tak za duzo lekow z ciazy bralam i jakos tak nie chce przy karmieniu, wytrzymam. Zreszta moze tez takk boli bo moja macica szybko sie z tym uwija az lekarz zaskoczony. Moze szybciej przestanie bolec ale lipa bo promieniuje az na uda:/