reklama

Październik 2014

reklama
No to mamy na liście klamrę - pierwszy i ostatni dzień miesiąca ;-)
Ciekawe, która pójdzie na pierwszy ogień (ja ze wzg na cc spodziewam się porodu we wrześniu jeszcze) i czy któraś dotrwa do listopada. No i która pierwsza pozna płeć. Ja w poprzedniej ciąży późno się dowiedziałam (nie pamiętam dokładnie, w którym tc), bo moja córa cały czas odwracała się dupką. Ale jak już się pokazała, to gin nie miał wątpliwości :-)

witaj Irving.moja ciaza tez jeszcze malenka.ja dopiero w poniedzialek mam wizyte.

Agatka - ja jeszcze nie bylam u lekarza bo dokladnie mam 3 tyg. 5 dni... wg kalkulatorów :P jest 14 dni po owu...
Nie wiem kiedy sie zapisac do lekarza - musze isc prywatnie bo u mnie sie czeka 2 mc na lekarza. Chciałabym pojsc tak aby moc zobaczyc pęcherzyk...

ja o plciach moich lobuzow dowiedzialam sie pozno,jakos kolo 32 tygodnia.z pierwszym nie mialam watpliwosci ze bedzie chlopak tak rozrabial w brzuszku a z drugim nie uwierzylam ze chlopak poki nie urodzilam bo bylam nastawiona na dziewczynke.na usg nie mogli sie dopatrzec co bedzie bo wiecznie byl zle ulozony di podgladniecia.

sunovia - hihi ja mam nadzieje urodzic w pazdzierniku...obym nie przenosila tyle ! u nas plec dopiero w 20 tyg i mam nadzieje ja poznac !

Aschlee - -uwazaj na siebie kochana !

Lece zaraz spac, ale zachcialo mi sie wlasonrecznie robic ksiazke pamitakowa dla Tymka i nadrabiam od poczatku ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry