Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
odebrałam wyniki bety
26 648
po 2 dniach 32 509
Przyrosty o jakich pisałyście nie mają się do tego wyniku ni jak.
Ale porównywałam przyrost z wynikami jakie miałam przy córeczce to jest prawie identyczny , chociaż sama wielkość niższa.
Mam nadzieję, że jaednak będzie dobrze ...
W momencie wykonywania badań końcówka 8 tyg. wg OM, ale myślę że wszystko jednak się opóźniło...
Powyżej wyniku 1200 mIU/ml wzrost spowalnia (podwaja się co 72-96 godzin), a powyżej 6000 mIU/ml podwaja się wolniej niż co 96 godzin. Im większy wynik, tym wolniej rośnie 
a dzisiaj zaspalam do pracy
ups
a co do USG co miesiac lub czesciej to ja mysle, ze to naciaganie pacjentki. Ja w poprzedniej ciazy mialam 4 scany, z czego pierwszy prywatny potwierdzajacy serducho bo bylismy w PL i chcielismy sie rodzinie pochwalic.
przeciez miedzy 11 a 13 tygodniem sprawdza sie przeziernosc karkowa i w ogole rozwoj maluszka. Troche Was wyniasa te prywatne wizyty