katinka84
Fanka BB :)
Rjoanka nie martwiłam się tylko zastanawiałam bo dziewczyny podawały tyle różnych milimetrów.
Ptaszyna ja według badania miałam 6t5d i serduszko biło, ale to jest różnie i też zależy jak jest dzidzia ułożona bo to takie malutkie że lekarz może nie zauważyć.
Ja właśnie wstałam bo chyba cierpię na bezsenność, nie mogę zasnąć wczoraj w łóżku byłam już o 22 a zasnęłam przed 3. Jakie macie plany na dzisiaj? Pozdrawiam wszystkie cieplutko!
Ptaszyna ja według badania miałam 6t5d i serduszko biło, ale to jest różnie i też zależy jak jest dzidzia ułożona bo to takie malutkie że lekarz może nie zauważyć.
Ja właśnie wstałam bo chyba cierpię na bezsenność, nie mogę zasnąć wczoraj w łóżku byłam już o 22 a zasnęłam przed 3. Jakie macie plany na dzisiaj? Pozdrawiam wszystkie cieplutko!
Ostatnia edycja:

czy tam coś, gościa zamknęli, dzieci gdzieś wywiozła (czasem je przywozi). No ale laska wolność poczuła i takie imprezy odstawia. Czasem to trwa nawet kilka dni. Policja była parę razy itp. Strach, co za ludzie, a do tego jeszcze ćpają i robią awantury, trzaskają, po nocach przyjeżdżają i wydzwaniają dzwonkiem jakieś kobiety z pretensjami (wygląda na to że ich mężowie, czy faceci do niej przyjeżdżają).
. Teraz też coś się tam dzieje. Masakra. Okna pozasłaniałam, i siedzę zamknięta bo mój w pracy.
Prawie 4 tygodnie leżę tak jak lekarz kazał, a mój chłop ma 2 lewe ręce, więc zaczęło być ciekawie ;-)