reklama

Październik 2014

reklama
chciałam Wam się pochwalić mój Jaś wyszedł wczoraj ze szpitala , pierwsza noc za nami byl grzeczniutki tylko przewrwy na jedzenie i siku i kupsko..ciekawe jak bedzie dalej gratulacje dla wszystkich nowych mam

Babina - sliczny synio

Pscolka - zdrowka dla Was

Co do kopru to trzeba tez uwazac bo czasem moze tylko pogorszyc sprawe, ale jak wiadomo metoda prob i bledow.

Mi dzis jakos slabo i niedobrze, wypilam miete i mnie pogonilo na kibelek :/ czekamy na tate i chlopaki pojda na spacer, ja wole sie w takim stanie nie wybierac.

Czy ktorejs z Was nie pojawila sie jeszcze siara ?? Albo przed porodem jej nie mialy ??? U mnie susza kompletna, a poprzednio byla... mam sie martwic?

reklama
Gosiak- ja nawet nie umiem sobie wyobrazic ze cos bedzie leciało z moich cyckow:) zero czegokolwiek...

Domka- ja miałam poniedziałek i wtorek taki ze mała dużo spokojniejsza była, kibelek po 4x dziennie zaliczałam, no i wczoraj miałam pierwszego stresa ze to to, no ale rozeszło sie po kosciach... :( dzisiaj mała do 14 wogole nie dawała znać wiec musiałam troche potrząsnąć brzuszkiem i teraz za to szaleje...
Ehh ...
Mam problem ze szpitalem... Nie wiem czy oglądaliście program Uwaga w poniedziałek/ był o szpitalu we Wrocławiu z ul. Borowskiej - coraz cześciej słyszę złe opinie i zaniedbania które kończą sie tragicznie (i to także info od strony medycznej mam znajomego ktory tam pracuje). I teraz nie wiem czy zmieniać szpital czy co...

Ania- super ze juz w domu:) nie ma to jak wszyscy w komplecie :)

Jujka- powodzenia! Oby sprawnie i w miarę bezbolesnie poszlo! Dawaj znać:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry