Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Panna Niebiesoka, trzymamy kciuki! Katlinka a jak u Ciebie? My co chwile mamy jakies badania, mnie w koncu
postawili na nogi i odlaczyli od kroplowek. Mala natomiast ciagle ma antybiotyk a w nocy robili posiew. Dzisiaj odkrylam ze mala jak spi i mlaska jezykiem to sutki zaczynaja mi pulsowac. Ahhh kocham to moje dziecko!! Nie moge doczytac - Magda jak u Ciebie? Urodzilas? Jujka kciukasy!
U mnie też cisza, jutro kolejna wizyta. Bo ginek powiedział ze od terminu co dwa dni i jak co to do szpitala. Skurcze mam cały czas. Mocne i je czuję, czasem nawet tak mocne ze muszę usiąść albo klękam bo nie daję rady.
Nowe mamusie gratulacje, te oczekujące - kciuki zaciśnięte!!!
Renisius i za ciebie i malutką też mocno zaciśnięte kciuki!!!
My wlasnie wrocilismy ze spaceru. Ale cieplo jest
Babina my wyszlismy pierwszy raz dopiero po 2 tygodniach wlasnie ze wzgledu na moje kiepskie samopoczucie. Nic na sile. Jak sie czlowiek dobrze czuje to i spacer przyjemniejszy
Madzia my wyszliśmy na spacer w dzień wyjścia ze szpitala. Ale mala miała już 8 dni wtedy. Takie zalecenie od pani dr neonatolog dostaliśmy przy wypisie :-) póki pogoda ładna to wychodzę codziennie. Na początku po 15-20minut później godzinka a dzisiaj 3h spacerku zaliczyliśmy całą rodzinką :-)
Czuję się fatalnie, jakbym za chwilę miała zwymiotować, odbija mi się, mam skurcze ale na 99% żołądka, kupa rzadka (przepraszam za szczegóły). Dziewczyny powiedzcie, skurczów porodowych nie da się pomylić z żołądkiem?