Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
gosiak - ponoć w kolejnej ciąży małe schodzi nawet kilka godzin przed porodem. Ja mam teraz brzuch dość nisko nie "dobił" w ogóle tak wysoko jak z córka
Właśnie ja brzuch mam wysoko ale dzis położna powiedziała ze mała jest juz bardzo nisko i w sumie jest gotowa... Moze taki moj urok i brzuch nie opadnie. Widzę ze we jest nas trochę z podobnymi objawami. Chodzę jak kaczka i bardzo powoli bo szybkie ruchy bardzo bolą. I wygodniej mi jak trzymam nogi szeroko. Nie moge sie juz doczekać. Nie chciała bym byc w tym stanie do 42 tygodnia bo bym chyba oszalała
Ja właśnie się zestresowałam, poszłam do toalety i po skorzystaniu z niej w muszli czekała na mnie niespodzianka, czop długości z 4 cm ;/ Teraz mam stresa, że to może dziś czeka mnie akcja porodowa. Czy Wam też odszedł czop w takiej wielkości? a jeśli tak to jak długi był okres między odejściem czopa a rozpoczęciem akcji porodowej?
Są od skończenia 1 miesiąca (28 dni). Młody ma dziś 20 dni. Wczoraj była taka histeria, że nijak nie mogłam go uspokoić. Już miałam wizję IP, serio. Przecież dziecko nie może tak cierpieć.