reklama

Październik 2014

Judy - doskonale Cie rozumie, ja spakowana, meza poganialam ze wszytskim bo przeciez "szyjka krotka - urodze wczesniej " a teraz siedze jak glupia... w tv u nas nic nie ma, poza tym nie wlaczamy za duzo ze wzgl na Tymka i tak bujam sie na pilce. Brzuch tez sie stawia, w nocy pare razy mocniej... hihhih chyba licze na CUD !!!! jutro piatek, mojemu najbardziej pasuje na porod :-D

Czopa wypatruje przy kazdej wizycie w wc.... ;-) dzisiaj chyba wezme cieplejsza kapiel niech sie rozluznia tam co chce :-p

Kotulica- nie starsz !!!! bo ja z 2 maluchow chyba pampersy sama zaczne nosic :-D

reklama
Gosiak czop miał koło 4 cm/1cm i był pół na pół czerwony i "mleczny", wyglądał jak rurka makaronowa

Cyntia ja już wolałabym, żeby mi wody odeszły, bo teraz nie wiem co dalej ;P nic mnie nie boli, kilka razy mnie w klementynkę zakuło i Kubulek się wierci :)

Kotulcia- dla mnie w chwili obecnej ogolenie nóg to tez luksus bo nie wszędzie sięgam i chodzę na wpół ogolona :)

Gosiak- ja tez poganialam swojego zeby wszystko było gotowe bo dzieci robią niespodzianki. Chciałam wolne od pracy bo było mi cieżko a teraz mi nudno. Babie nie dogodzisz ;)

Justine - no to jak podkriwony to niedlugo :-D teraz tylko wypatruj skurczy :-D

judy - o takkkkk a babie w ciazy to juz wogole :rofl2: ja tu paniki narobilam, a okaze sie ze angielski system nie wkladania raczek nigdzie bedzie skuteczniejszy od poslkiego badania :-p

Kotulcia - czopków póki co nie możemy, bo Adi ma rozdarta skórkę na samym odbycie od 2 tygodni. Dostaliśmy na to antybiotyk. Jutro mamy wizytę, bo ranka się powiększa w stronę środka.

Justine - mi czop odchodził od 37 tc, ale był bez krwi.

Espumisan nic chyba nie dał. W brzuchu bulgocze, a Adi ciągle niespokojny. Oj, ale pierdki nam idą :) Może pójdzie w końcu kupka i dokończę gotować obiad.

Justine - nie glupiutka tylko to wszystko nowe jest. Kochana jak bedziesz miala skurcz-skurcz to bedziesz wiedziala :tak: no i bede one w miare regularnie sie powtarzac i potegowac na sile. Na pewno swietnie je rozpoznasz :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry