reklama

Październik 2014

reklama
Hej, u mnie też spokój, nawet udało mi się przespać całą noc. Jakąś godzinę temu przy robieniu śniadania zrobiło mi się trochę mokro i okazało się, że to ciąg dalszy czopa, ale wczoraj lekarka zapowiadała, że napewno się pojawi po badaniu. Jutro po śniadanku idę do szpitala i z lekarką prowadzącą będziemy działać ;)

Tak poza tym cały czas gnębi mnie temat szczepień małego. Nie wiem co zrobić

Ostatnia edycja:
Rzeczywiscie nadal nas troszke jest :tak: to dobrze !

My wczoraj z mezem sprawdzilismy do kiedy zodiakalna waga jest i do jutra :szok: myslalam, ze troche dluzej....zalezalo nam na wadze a tu cos czuje skorpion juz bedzie...
U mnie tez cisza na froncie, no moze nie komletna, ale od wczoraj nic sie nie nasililo :confused2: wiec czekamy razem z Wami :-p

witam Was wszystkie serdecznie , mój Jaś już dwa tygodnie jest w domu, a dzis kończy miesiąc . jesli chodzi o bóle brzuszka to musze Wam powiedziec że lekarz pokazał mi jak mam go karmic piersia i nosic tak jak do odbijania tylko trzymac za nóżkę raz jedna raz druga i musze wam powiedzieć że brzuszek mniej dokucza u nas dodatkowo powodem byly jabłka pieczone w piekarniku więc zrezygnowalam i jest o niebo lepiej

reklama
Justine - ta na wzw b niby nie obciąża specjalnie organizmu, ale lepiej kupić tę lepszą Engerix, bo ma minimalną ilość rtęci i jest po prostu nowszej generacji. Cena ok. 70 zł. Pediatra w szpitalu musi wypisać Wam receptę. I trzeba przynieść ją z apteki w jakimś termosie (tak nam lekarka kazała).
Z kolei na gruźlicę chcieliśmy szczepić po ok. 2 tygodniach, a w przychodni okazało się, że trzeba poczekać aż zbierze się większa ilość dzieci.

Ania - hmmmmmmm, czyli jak karmisz? W jakiej pozycji? Na siedząco?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry