reklama

Październik 2014

Witam w ten sloneczny porane

Na poczatku &&&&& za wszystki wizytujace dzisiaj ja tez czekam na polozna :tak: bedzie ok poludnia.

Cyntia - ja jestem zagorzala psiara. Mamy 8 letniego Goldenka

Lece dzialac poki Tymek spi...pewnie za duzo czasu nie mam ;-)

reklama
Nie mam siły Was podczytywać a co dopiero pisać. Rano praca a od południa mdłości masakra. W pierwszej ciąży nie wiedziałam co to znaczy mieć mdłości, więc pewnie teraz nadrabia. Śmieje się że rośnie dzidziuś tatusia i nie lubi mamy od początku :-D mój uważa że tak mnie mdli bo tam dwa maluchy (marzyciel) :-D tak czy siak w poniedziałek będzie wszystko wiadomo :-)

Hej Dziewczyny!!

Gratulacje serduszek dla mam które już wizytowaly :) my czekamy do Niedzieli i czas sie dluzy niemiłosiernie ;) czuje sie ok, poza lekkim kluciem w jajnikach.

My dzisiaj z Szymkiem leniu****emy bo opiekunkę złapał wirus i musiałam wolne wziąć :) super taki niespodziewany urlop :)

milego dnia :

Gratuluję Mizzah:)

Cyntia85 ja jestem straszną kociarą:) Właśnie stoimy przed dylematem czy zostawić sobie kocurka z miotu co nam się urodził ostatnio, niby przeprowadzka na większe mieszkanie a z drugiej czy mały kocurek nie zrobi niechcący krzywdy maluszkowi - o starsze koty się nie martwię, nawet z synem bawią się delikatnie:) Wklejam zdjęcia moich kotków:)

Wczoraj młody zapytał "jak tam brzuszek?":D Chcę wziąć go na USG jak będzie już przez brzuszek koło 16 tyg. - lekarz się zgodzi? I czy to dobry pomysł jak młody też chce?:)

DSCF0862.jpgDSCF0856.jpgDSCF0833.jpg

Załączniki

• DSCF0862.jpg
    DSCF0862.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCF0856.jpg
    DSCF0856.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCF0833.jpg
    DSCF0833.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 48
reklama