• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

Wlasnie dziewczyny, jak wasze kregoslupy? Mi stają gwiazdki przed oczami jak mam sie schylić nad lozeczkiem a w nocy zdalam sobie sprawę, ze nie moge lezac na plecach wyprostować nóg. Kalectwo. Wszystko przez zanik mięśni brzucha, tylko kiedy ćwiczyć jak gwiazdka jeśli śpi to na spacerze i czasem w chuscie?

reklama
Rjoanka - mnie najbardziej boli jak ją nosze. Szczególnie krzyże / lędźwie i czasami szyja. W sumie nie pochylam sie nad łóżeczkiem za często bo mam taka szafeczke na której siadam i dzieki temu unikam pochylania. Ale ja zawsze miałam problem z plecami, u mnie to dziedziczne i poza tym mięśnie brzucha zerowe:/ w środę planuje umówić sie na masaż. Podobno jest koło mnie w bloku super masażystka ( ma gabinet w ktorym nigdy nie bylam) no i zafunduje sobie taki relaksik chyba w środę bo bratowa chce przyjść mała pipieszczochac wiec wyskoczę na 1,5h :)

Judy to chyba juz dziecie tuli:)

Rojanka moj napierdziala na maxa, nie wien czy to prze te 3 wkucia w trakcie porodu czy ogolkie po ciazy.

Garmelka ja na dzien dobry kupilam dwa stanili i jedna bluzecze do karmienia a teraz co jaki czas dokupuje. Tak zeby nie przesadzic:) Chcialam zaczac powoli wprowadzac mm, ale moja jak na zlosc niechce jesc z buteli. Nie rozumiem co jest smoczek be, butelka be.

Spalam dzisiaj dwa razy po 2 godziny a teraz juz musze isc i wlaczyc piekarnik. Jedziemy do siostry i obiecalam upiec muffinki marchwiowe.

Milego dnia Mamusie!

Sunovia 100lat dla marcelki;-) moja tez ma w grudniu ur,i musze M wyeksmitowac gdzies z karolą zebym mogła sie strasza zając i goscmi;-)

Ja karmie cycem,bo samo leci,ale starsza na MM była,Boze te pokaleczone sutki,ona szarpiała sie na cycu,darłą sie jak opętana,Bebiko szybko w ruch poszło.
Teraz cycuje,lubie to ale MM stoi w szafie wrazie co,jak mnie nie ma.

Ja to brzuch czuje tak jakbym zakwasy miała.

Renisus - :) to chyba dobrze ze nie chce - przynajmniej póki co:) mmmmmm mufinki:) ja dzis planuje upiec szarlotkę bo moja jutro kończy miesiac i dziadków zapraszamy:)

Aktualnie spi mi od ponad godziny na brzuchu i odłożyć jej nie moge bo sie przebudza... :/

Moj kręgosłup też woła o pomstę do nieba. Niestety juz wcześniej mialam duże problemy a znoszenie dziecka z gondola z drugiego piętra tylko to nasiliły :/

Bede szla po mleko mm chce sprawdzic dobre ale zwykle. Mam nadzieje ze nie przekombinuje!!!!!Czy mozna mieszjac jedna firmę z drugą? ?, jak jej to wptowadzac5? Jedna butla taka druga taka?? Czy jak wspomnialam mieszając? Moglabym kupic ha chociaż cena też wysoka taka jak przy bebilon pepti :/ czytalam wczoraj artykuł, że powinno się te mleko profilaktycznie stosowac jeśli któryś z rodzicow jest alergikiem. ...pokarmowym. no właśnie ja jestem akergikiem ale wziewnym. Przez miesiac mam problemy z brzoza i topola o tyle. Wiec sama juz nie wiem. ..

cześć Kochane mamuśki :)

Coś dzisiaj nieprzytomna jestem.....

Mnie też kręgosłup napierdziela, szczególnie na górze, a najbardziej boli mnie szyja z tyłu :(

Jejku, cały tydzień siedziałam sama w dwójką dzieci i chyba wysiadam, brakuje mi czasu dla siebie, ale jeszcze trochę, pocieszam się :)

Garmelko, my jesteśmy na Bebiko, mój Mati też jadł i było wszystko ok dlatego teraz tez od tego zaczęłam. Butelkę mamy z firmy Avent i smoczek na razie 1. Hania i tak częto mi się krztusi przy nim.

Judy, jak tam? Daj znać....

Mizzah, najlepiej mieszać dwa mleka na raz. Pół tego i pół drugiego

Sunovia, sto latek dla córeczki :):tak: niech zdrowo rośnie!!!!

Cyntia, i jak Adi? Spokojniejszy?

już skrzeczy mała w łóżeczku, starszak bajkę ogląda, przydałoby się ubrać i pomalaować, do potem buziaki

Ostatnia edycja:
Witam

Ja przerabialam już kilka butelek. Najpierw był tommy tipee ale mały pił tak lapczywie ze się tylko krztusil i powietrze łapał, potem był avent ale było tak samo, teraz mamy canpol najzwyklejsza i Jest najlepsza. Mały je pomału,nic nie ulewa,nie łapie powietrza.

Pisalyscie ostatnio o ciemieniuszce. Mojemu też się zaczęła robic,ale posmarowalam mu główkę parafina,wyczesalam i po dwóch dniach ani śladu po ciemieniuszce

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry