Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No w sumie tak, ostatni dzwonekagamemnon faktycznieto był już chyba ostatni dzwonek na dziecko, później różnica między dziećmi byłaby za duża. Ale też się cieszę że akurat teraz się zdecydowaliśmy bo 5-latek jest już samodzielny, dużo rozumie i nie ma problemu z opieką nad dwójką małych dzieci. Podziwiam dziewczyny które decydują się na jedno po drugim
![]()
Chociaż powiem szczerze, że fajnie się patrzy jak rodzeństwo nie jest od siebie dużo starsze i fajnie się bawią. Wtedy mama ma trochę wolnego ;-)
Mam siostrę 4 lata młodszą, kontakt znikomy, zdecydowanie lepszy z bratem, starszym o 7 lat. Między moimi braćmi (jest nas 4), jest 18 lat różnicy, a też świetnie się dogadują. Jak widać nie ma tu znaczenia ani płeć, ani lata, które dzielą rodzeństwo. Bardziej chodzi o pokrewieństwo duszy 
ja to wszystko zapominam...teraz wiem ze pewnie bolalo troche , ale nie mam obaw przed porodem. A partych mialm tylko 40 minut.... damy rade drugi raz :-)
miej w domku koniecznie te informacje .