Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
marrika, ojej, faktycznie ciągle coś... i macie coś z tym robić?
Moja w dzień niestety też ciągle na rękach. Też szukam nosidełka, chociaż tak naprawdę wolałabym ją nauczyć samodzielnie zasypiac, ale wtedy musiałabym starszą gdzieś wysłać na tydzień.
Sunovia do szpitala znowu. Zrobią usg przezciemiaczko, eeg i zadbają poziomy m.in. wapń i magnez bo ich niedobory powodują problemy neurologiczne. Dr mówi że nie będzie to nic poważnego bo mala rozwija się prawidłowo. A dzieci czasem tak mają. Ale przez tego hirszprunga bardzo prawdopodobne są duże niedobory i trzeba to sprawdzić. Oczywiście nasz dr pediatra uważa że to tylko niedojrzałość układu nerwowego. Jezu on jest cudowny, tak mnie zawsze podniesie na duchu, gdyby nie on już dawno bym zeswirowala.
Zazdroszczę tego spania w nocy... My karmimy się co 2,5-3h a dzisiaj w dzień to jakiś kosmos mały od 7 do 14 nie spał, potem 3 h na spacerze snu i teraz dopiero zasnął.... co minutę wypluwa smoczek i płacze że go nie może złapać więc trzeba nad nim stać i wkładać go co chwilę
Któraś kiedyś wklejała link o skokach rozwojowych mocie to może jeszcze???
Muszę się wam do czegoś przyznać, po całym dzisiejszym dniu, ze zmęczenia i zdenerwowania zapaliłam papierosa a po 3 h nakarmiłam małego i teraz mam wyrzuty chociaż smakował mi jak nigdy
judy, poradzisz sobie ;-) też się bałam zostać z obiema moimi dziewczynami sama w domu, a okazało się, ze czasem nawet uda mi się znaleźć chwilę na kawkę i wypić ją zanim wystygnie ;-)
rjoanka, przy starszej mąż chciał dorobić do smoczka gumkę i zakładać ją za głowę :-) po 3 takich dniach powiedzieliśmy smoczkowi do widzenia.
Judy napełni dasz sobie radę ja to nawet lubię jak jesteśmy sami z matim jak nie ma tego całego harmideru ale przy dwójce dzieci jak jednego nie ma to czuje się jak na wakacjach
Nie pamiętam kto pisał o katarze że nie może wyciągnąć frida mnie lekarz poradził najpierw zakropic woda morska albo sola fizjologiczną odczekać chwilkę i dopiero ściągać nie tak na sucho