reklama

Październik 2014

Babina ja juz nie. Parę razy wybudzilam i pozniej mała mi grymasila. Wszystko z umiarem, wiadomo jak dziecko spi non stop w dzien 7 h i nie je to coś nie halo. Moja teraz szamie po 4 h.

reklama
Ja nie wybudzam. Robila bym to, gdyby spała powyżej 4h. Kiedyś się zdarzało, teraz to marzenie.

agniecha, dzięki. Niestety źle, strasznie jest marudna, źle śpi, nos zapchany i nie może oddychać, a nic nie pozwala zrobić - ani odciągnąć, ani inhalowac, nie chce też brać leków.

W dzien wybudza sie sama i to czesto. Spi krótko . W nocy za to potrafi i 8h godzin pociągnąć. Nie wiem czy to normalne. Dzis mimo moich usilnych prób podania jej cyca i tak spała . Nie wiem czy jej pozwolić tyle spac. No cóż póki przybiera na wadze niby jest ok. W środę mamy kontrol to sie dowiem wiecej. Wasze maluszki są starsze od mojej wiec moze to normalne ze z czasem śpią coraz wiecej i nie trzeba wybudzac.

Mizzah jakbys zobaczyla jak moja ostatnio ulala czy zwymiotowala to bys sie przestraszyla. Otworzyla buzie a z niej fontnna, dorosly nie wymiotuje z takim wytryskiem. Dobrze ze bylam obok i ja na bok przekrecialam.
Ulewa zawsze jak po jedzeniu klade ja na plecach i ona nogi podnosi/

Judy z czasem pewnie się to zmieni moja jak była trochę młodsza ma dzisiaj dokładnie miesiąc i tydzień to czasem też próbowałam ja wybudzać na jedzenie po 4 godz. i się nie dawała, a teraz to się zmieniło ... czasem po pierwszym karmieniu po kąpaniu potrafi spać 4 godz., bo potem jak zaklęta co 3 albo i co 2 godz. pobudka na jedzenie, jestem już wykończona i bez przerwy obiecuję sobie od jutra mm, a potem jak ma okres, że śpi to mi przechodzi i dalej tylko na cycku, choć od wczoraj mam chyba jakiś kryzys, bo mała potrafi ciągnąć co 1,5 -2 godz. a ja mam flaki, a ona do tego leniwa jest i jak jej słabiej leci to nie chce ciągnąć i chyba dzisiaj wreszcie spełnię moją obietnicę i dam jej na noc butle.

o coś chciałam Was jeszcze podpytać, ale ponoć skleroza nie boli, a ja już stara jestem;-) jak sobie przypomnę to się odezwę

pozdrowienia dla wszystkich

A ja mam zagwostke: otoz juz drugi raz nam się zdarza, że Pola nie robi kupy:/ wczoraj nie było i dziś tez. Tylko bąki puszcza. Próbowałam dać herbatki ale dostala histerii wiec odpuściłam. Masaż też był i leżenie na brzuszku. Macie jakies pomysły jak jej "ułatwić "??? Wiem, że dzieci mają prawo parę dni się nie wypróżnianiać, no ale jednak wolalabym jej jakos pomóc...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry