reklama

Październik 2014

U mnie piękna noc 21-7. Ja zasnelam jakoś po 23, Ale byłam tak padnieta, że nawet nie słyszałam, jak mąż wrócił z siłowni, wziął prysznic i wpakował się do łóżka, spałam jak zabita.

Kupiłam wreszcie ten katarek i prawda, frida się do niego nie umywa. Ale skąd to moje dziecko ma tyle tych glutkow, to nie wiem. Odciagam jej, wychodzi mnóstwo, a za chwilkę od nowa charczy.

reklama
Babina - pobudki w nocy na godzinę to nie jest źle i spanie od 21 do 1 - 4h to moje marzenie. Adi nieraz od kapieli do 1-2 nie spał, a bywało i do 3, a rekord to 4:40.
Teraz mamy podobnie jak opisalas i jestem zadowolona, serio :)

A bo jak czytam ile niektóre tu dzieciaczki spia np malutka od sunovi to az jej zazdroszczę.
Po prostu zawsze jak się napil i go odłożyłam to zasypial a dziś cosik mu sie przedstawialo. Może za długo w dzień spi,bo w sumie zasypia co tylko się napije.

Cyntia85 - jak zaczniesz ćwiczyć to mięsnie podbudujesz a one cięższe wiec waga powinna stanąć, moja starsza na samym cycku tak szalała z waga, na 4mies. miała 8,3kg (urodzeniowa 3,5kg) dziś piękna i wiotka
:cool:

Ja bym poćwiczyła ale ciężko mi się zebrać 6w trzeba by zacząć, wagę mam jak przed ale brzuch miękki.

No i cały plan z futrowaniem małego na noc poszedł się paść.. bo usnęłam i o 23 nie było karmienia, ale i tak szał:
jadł o 20 i poszedł spać, wstał o 1 potem 4.5 i 7 pociągnął... dziś będzie kolejne podejście.

[SUB]U nas też gorsza noc, chyba jakiś wzrost zapotrzebowania na jedzenie ma, bo krócej śpi znów. A pytanie mam -jak karmicie z obu piersi, skąd wiecie kiedy przestawić do drugiej? Młoda nie je w dzień dłużej niż 15min. z jednej i już więcej nie chce. A jak sprawdzam po karmieniu, to mleko leci nadal.

Ostatnio coś zaczęła przysypiać przy karmieniu, prżez co mniej się najada i w konsekwencji gorzej drzemie i chce szybciej jeść, bo znów głodna. I koło zamknięte, muszę jakoś z niego wybrnąć.

A mata z Tiny Love, move and play, taka z grającym kwiatkiem u góry. Mnie się podoba. [/SUB]

Ostatnia edycja:
Domka12 - na ja planuje karmić na śpiocha, wcześniej daje o 18 i 20 a o 23 chce dobić żeby przespał noc (plus w dzień co 3godz jedzenie). No i jak pisałam do niedzieli dziad przechodził do naszego łózka ok 3 i już zostawał, a odkąd wydłużyłam przerwy w dzień i odkładam w dzień do samodzielnego zaśnięcia w nocy mam spokój bo po jedzeniu odkładam i usypia. Nie wierzyłam ze to możliwe :eek:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry