Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. A wiesz może czy to normalne, że Mati leżąc na brzuszku nie podpiera rączek, tylko układa je wzdłuż tułowia i w takiej pozycji podnosi i obraca z boku na bok główkę? Czym ten przykurcz się objawia? Z pierścionkiem niezły numer
.
. Mój M dostał raz buraczkami ćwikłowymi i zasikaną pieluchą
. Hmmm, jak Szymek robił kupkę co kilka dni to była zwarta, więc chyba masz rację, że coś z tymi kupkami nie tak. Spróbuj podawać dobre bakterie jelitowe.
. Ten termometr to nie tylko na zatwardzenia, Mati miał na początku tak że gazy z niego schodziły tylko przy kupce (sama woda). Lepszy od termometru będzie windy bo ma dziurkę w środku, którą gazy mogą odejść. Ja już chyba 3 razy użyłam. No i probiotyk, położna polecała nam zastosować jak Esputicon nie załatwi problemu. Probiotyk podawaj regularnie.
. Codziennie to z jednym to z drugim byłam u lekarza, czasem nawet z dwoma, tylko podmieniałam wózki z nianią
. Mam wrażenie, że już nawet dowodu nie muszę pokazywać na recepcji, bo tak często tam bywam
. Jak w końcu piątek miałam wolny to skupiłam się na obserwacji maluszka i już widzę pewne prawidłowości. Krótka drzemka rano i po południu, długa w południe (rozpoczynam na spacerku, a potem bach na balkon w samej gondolce, ja gotuję obiad i mam na niego oko przez okno), śpi nawet do 4-5 godzin. Usypianie półtorej godziny to u nas tylko w nocy, w dzień to czasem za pierwszym odłożeniem do łóżeczka, czasem 3-im - 4-tym. Kąpiemy jak się obudzi, zazwyczaj wypada 17:30-18:00 (a starszaka 19:30), potem śpi do 22-23, potem 1-2, 4-5 (zdarza się że nie śpi z godzinkę), 7-9 i po tym karmieniu "wstajemy" i robię mu poranną toaletę buźki.
Bukiet kwiatów wiózł aż z Niemiec (wracał z praktyki), przegapił swój autobus i wpakował się do innego udając... narzeczonego jakiejś dziewczyny, która miała bilet

.