Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kurde moja dalej płacze siedze nad jej łóżkiem i smoka wtykam co chwile, wtf? A w dzien max 3 h spała wiedzę po niej ze padnięta...
U nas tez wichura , chyba Aleksandra dopiero dotarła deszcz jeszcze leje dobrze ze okien nie myłam...
Czarna dzięki za pamięć Ale też mam wyhaczoną silvercresta już jakiś czas temu
Cyntia wiem że te ładniejsze nie mają jakiejś funkcji co mają te białe nie pamiętam jakiej I jak tam szycie? Ja teraz wprawiam się przy cerowaniu i zszywaniu kamizelek psów moich teściów bo po polowaniach to nieźle porozdzierane są Ale za nic innego nie mam czasu się wziąć...
U nas nie tyle co wieczorne płacze co marudzenie i rozbudzanie się z powodu zatkanego noska Psikam solą i odciągam ale to nic nie daje... Jakie krople można podać takiemu dziecku bo co czytam to wszystko od 6m-ca życia?
A mój mąż znowu wybył na piwko ze znajomymi, coś czuję że też muszę sobie jakieś wyjście zorganizować i niech zobaczy co to znaczy zostać samemu na placu boju z dwójką dzieci. Już mnie to irytuje.
Oj wiem co to za wieczorna szajba i współczuje. Moja normalnie jest łatwa do ogarnięcia ale jak jej cos odbije to sama nie wiem czy przypadkiem nie uciec
Idę wziąć długą kąpiel bo dzis nie jestem sama czyli mogę się pobyczyć w wannie cały tydzien na to czekam ( w inne dni szybki prysznic jakie te moje radości to teraz to co kiedys było oczywiste
Moja tez marudzi od 2 dni,wykapana i sie co chwila budzi,w akcie desperacji podałam jej mma i teraz lezy z tata i sie bawi,moze padnie....
ja kupiłam ten nasiwin soft ale on jest od 3 ms,i dr mówiła zeby 3 dni podawac 2xdzienni,tak dawałam i prawie kataru ne ma.
U nas tez wieje okropnie,a miałam na giełde jechac,mozew pojade,małej najwyzej gondole wezme bo w foteliku zmarznie
Ale czy to nie jest to samo? Mowie o nasvin i nasvin soft. Ja kupilam ten zwykły jest jakas roznica??? Bo jest napisane ze od 4 tyg zycia. A piszecie caly czas o sofcie.
Kurczę moja pięknie zasnęła a jak wróciłam z kąpieli to oglądała z ojcem film... Ahh ci faceci. Rozbudził mi ją a teraz ryk i noszenie... Tata rozbudził tata nosi
Oj cos czuje ciężką noc przed nami.