cześć wszystkim- tyle pisałam w nocy na tablecie i szlag trafił, wykasowało mi się wszystko i nie miałam siły już skrobać drugi raz :/ już nawet nie pamiętam o czym była mowa- pisałam wszystko z laktatorem w ręku i w półśnie, wybaczcie- nie nadrobię
Monia cieszę się, że mała chwyta pierś i je- może będzie po prostu cyckowo-butelkowa

Ja wczoraj byłam w ciężkim szoku bo moja Hania przed snem 0 19.30 złapała cyca i pięknie jadła- doiła z dwóch cyców przez ponad pół godziny po czym razem zasnęłyśmy i ona obudziła się dopiero o 6.00 rano :O Nawet nie macie pojęcia jakie te chwile są dla mnie ważne i cenne

)))) Dzisiaj została z babcią rano, bo musiałam iść do szkoły na praktyki i jak wróciłam to nie dało się jej inaczej uśpić jak przy piersi:O Widać po prostu zaczęło jej mnie brakować bo to już drugi dzień z rzędu mnie nie ma rano- mamusia jest jednak nie do zastąpienia
Któraś pisała o wypadaniu włosów- mnie wypadają strasznie od jakiś 2-3 tygodni, ale czytałam ze to ponoć normalne więc się tym nie martwię. Myślałam, ze mnie to ominie, a tu proszę..
Co do mojej wagi to już dawno wróciłam do tej sprzed ciąży, a teraz już chyba ważę nawet mniej.. no ale kondycja brzucha pozostawia mimo to wiele do życzenia, całe szczęście nie mam czasu o tym myśleć