Fakt tesciowa sie "psuje" po przyjsciu na swiat wnuka/wnuczki. Wszystko wie lepiej

ubieraj cieplej to standard.
Monia i Nina dajcie znac po wazeniu.
Askar u mnie miesni brzucha tez brak. Ale od dzis cwicze po troszku brzuszek, laczac to z zabawa z hania. Leze na lozku hanie klade na piszczelach i robimy samolocik ona ma radoche i ja pozytek. Pozniej lezy mi jeszcze na udach przy zgietych nogach i robie brzuszki.
Moja to niechetnie idzie do babc, najlepirj jej u mamy i taty, ale ja najchetniej tez bym jej nikomu nie oddawala

Do pracy wracam po roku. Nie chce jeszcze o tym myslec. Chyba ze po roku zdecudujemy sie na drugie. Zobaczymy jak ten lobuz bedzie sie chowal
Cyntia a gdzie zamawialas to kolko i ile kosztuje?
Karola moj R jak Hania smieje sie przez sen mowi ze sni jej sie ze mama ma 3 cyce pelne mleka
W dzien dzisiaj moja pospala na spacerku 2h i pozniej popiludniu 1h w aucie i troche przy cycu przysypiala. Dalej gardzi spaniem w domu w dzien. Dobrze ze w nocy chociaz spi. Teraz juz po kapieli zjadla i zasnela przy cycu.. Zaraz ja odkladam do lozeczka i ide gotowac zupe bo w dzien pewnie bedzie ciezko.
Spokojnej nocy wszystkim :d