Karola6488
Początkująca w BB
Jak bylysmy na szczepieniu to lekarka mówiła, że są plasterki znieczulające łagodzące ból podczas szczepień albo właśnie pobierania krwi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
. Muszę zregenerować siły. Nie kłóćcie się. Taka kolej rzeczy, że jak się dziewczyny zżywają to przechodzą na WZ, ale cieszę się że tyle nowych mamusiek zmobilizowało to do ujawnienia się. Mam nadzieję, że zagościcie na dobre i będziecie dla siebie wsparciem.Któraś mama pisała że jest problem z kupką na kp...
Ja wczoraj w tej sparwie byłam u lekarza ( swoją drogą bardzo dobry) powiedział mi że broń boże grzebać termometrem bo można coś uszkodzić, polecił mi kupić gumową gruszkę taka jak były dawniej posmarować linomagiem gruszkę i odbyt i delikatnie wsadzić i kręcić kółeczka ( gruszka jest gumowa, elastyczna i nie zrobi krzywdy) Wczoraj wieczorem tak zrobiliśmy a dzisiaj po 8 dniach była kupkaProsił mnie też żeby nie dawać dziecku czopków bo dzieci się szybko przyzwyczajają i potem same nie chcą robić. Dowiedziałam się też że mleko mamy jest przez dziecko prawie w 100 % przetwarzane więc dziecko nie ma z czego zrobić kupki, jeśli dziecko nie płacze jest pogodne i je to do tygodnia może nie robić
![]()