Witam niedzielnie
Madzia93, pikulinka mi piersi podrosly z 70C na 75DD wiec poltora rozmiaru. Jesli wasze staniki juz teraz cisna to radze kupic wiekszy bo to bardzo niezdrowo dla piersi jak sa w przy malym. Z tego co wiem to jest bielizna dla przyszlych mam, ale ja takiej nie urzywalam, a po porodzie to juz wiadomo odpinane staniki musza byc.
Czarna u nas wiosna wiec uz jeden spacer zaliczony jak junior wstanie to idzemy nad rzeke karmic labedzie

Pscolka az trzy tygodnie wczesniej sie pojawil? To tylko tydzien leniuchowania mialas zamiast 4 ;-)
sunovia, asiulka, gnagna ja jestem zdania, ze wszystko mozna ale z umiarem. Szymek dostaje czasem kider jajko, czy kostke czekolady, pije glownie wode, ale i czasem sok od dziadka z malin. Nie ma u niego wielkieg pociagu do slodyczy, ale za to u jego kolegi ktoremu rodzice slodyczy nie daja wcale juz jest masakra jak widzi tort urodzinowy, czy sok na grupach u innych dzieciakow. Jasne, ze faszerowanie dzieci slodkimi i slonymi przekaskami to nic wspanialego, ale jak zje dwie kostki czekolady i dwapaluszki w ciagu tyodnia to raczej mu nie zaszkodzi.
Zrobilam remament w szafie bo juz sporo ubrac za malych

:-( :-(juz zaczynam szukac ciazowych spodni bo do pracy to juz zupelnie nie bede miala w czym chodzic, a narazie szef nic nie wie, wiec nie ma co z sukinkami szlec