reklama

Październik 2014

annecznik - dzięki za info, czyli żadna z tych co ja nie zaszczepiłam:cool2: Ja pewnie bym pamiętała żeby o tym wspomnieć lekarzowi, bo nie ma tygodnia żebym o tym nie myślała:-(
Ta książka o alergii którą czytam nie dość że sama droga to jeszcze nakręca mnie na dodatkowe wydatki, właśnie nabyłam urządzenie do wyrobu mleka sojowego oraz z innych ziaren/orzechów:cool2: Tych mlek z kartoników boję się dawać Szymkowi, ze względu na doidatki:cool:

cyntia - lubię takie historie na wesoło, będziecie mieli co wspominać:tak:

reklama
Cyntia - ja na moim cywilnym przez cała ceremonie skupiałam się tylko na tym żeby się nie roześmiać, ale mężowi z kolei nie było do śmiechu bo on nie lubi być w centrum uwagi ;-)
to najlepszego!!!:-)

Pscółka a jakie to urzadzenie do wyrobu mleka? Ja używam blendera i zwykłej gazy:) a urządzenie to bym chciała sobie sprawdzić ale do robienia kefiru:) super sprawa jak będę mieć nadwyżkę pieniędzy to napewno kupię :) a jeśli chodzi o mleko to trzeba naprawdę uważać bo jego dodadki są niemal wszędzie nawet ostatnio w chipsach ziemnaczanych znalazłam w składzie laktoze... niestety alergicy muszą zawsze wszystko dokładnie czytać, bo ja dostaję kataru od najmniejszej ilości nabiału. Nie zazdroszczę wszystkim alergikom i mającym nietolerancje pokarmowe....

To urządzenie Soyabella było w programie "Pani Gadżet" :-)

Kobietki - dziękuję Wam za ciepłe słowa!

MonaG - wczoraj się skapnęłam, że to Ty, Monarti :-D To można zmienić nicka?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry