reklama

Październik 2014

reklama
Ja mam Eldom SK9S działa bezawaryjnie choć nie używam codziennie ale jak złapie fazę i mam świeże warzywa z dobrego źródła to potrafię codziennie przez miesiąc używać i wszystko działa świetnie! Teraz chyba znów częściej zacznę jej używać:)

kas gratuluje;-)

My mamy sokowirówke zelmera,to szwagierki ale jak mi trzeba to korzystam. Teraz mam w planie blender kupic bo mój sie sfajczył;-/

My w tym roku na wakacje nie jedziemy,no moze do obiecanego zoo. Ja nie dam rady łazic gdzies i zwiedzac,tym bardziej ze mnie ta miednica boli jak diabli

dzień dobry :)
weekend minął dość intensywnie, wzięliśmy sie z m za porządki, wywiozłam ciuszki za małe synka do babci, uzbierało sie tego aż 4 wielkie worki, no i zdałam sobie sprawę z tego że dla mnie ekonomiczniej byłoby gdybym teraz też miała chłopca :)

mały w przedszkolu a ja się mam zamiar dzisiaj obijać

gdybyście chciały jakieś spodnie luźne to polecam
Elastyczne spodnie z panelem!Haremki.Kolory S/M (4221048448) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
strasznie wygodnie i nawet fajnie wyglądają, ja właśnie zamówiłam kolejna parę :) (oczywiście wszystko kwestia gustu ale mi bardzo podpasowały)

Kas gratulejszyn!!! :)

Jeśli chodzi o sokowirówkę to nie mam i nie kupię bo już mam tyle gratów, że kolejnego nie uda mi się wcisnąć. Ale mam za to blender i robię koktajle oto jaki ostatnio zrobiłam (polecam bo pysznyyyyyyyyyy) :
dwukolorowe_smoothie_z_mango_00.jpg

W biedronce i Lidlu od 22.05 ma byc odzież ciażowa.

agniecha zakłądaj te portki i sie pokaż jak leżą,bo nawet fajne,a do balerinek bedą pasowac?

Ostatnia edycja:
a powiec mi czy nadadza sie zeby wyjsc na miasto,czy bardziej po domu? A materiał jaki jest?
Wziełabym moze te czarne bo nie mam sie w co ubrac;-)

Materiał jest taki cienki, ale nie prześwitujący, myślę że idealny na upały. Na miasto jak najbardziej. Ja juz mam dość samych getrów dlatego sie na nie zdecydowałam, ładna bluzeczka do tego i super. Ja na razie mam czarne, dzisiaj zamówiłam jeszcze czarne i granatowe :)

reklama
Pokaze M i chyba zamówie,bede miaął zeby do lekarza albo na zakupy pojechac,bo za leginsami to nie przepadam za bardzo.
Chyba wezme czarne bo wszytsko bedzie do nich pasowac;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry