Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mizziah my z mezem dzis wozek kupujemy
a tak mam troche ciuszkow i 3 paczki pieluch i to tyle
dziewczyny w ciazy mozna brac no-spe? w piatek lece samolotem co prawda tylko 3h i chyba dla bezpieczenstwa wezme nospe tym bardziej ze kregoslup pewnie da znac o sobie
Mizach a dlaczego nie można?
Ja w sobote kupiłąm łózeczko a wczoraj pare ciuszków
Zobacz załącznik 624949
, wyciskarka stoi na lodówce
. Kupiłam Omega Juicer, bo jest rozbudowana wpionie i niewiele miejsca zajmuje i z tego co widzę to mocno potaniały, bo japonad 1800 dawałam
. Takie perełki jeśli chodzi o wyciskarki to są dwuślimakowe.To co z nich zostaje to suche wióry. Ja przez jednoślimakową przepuszczam dwa razyi też zostaje już tylko "siano". Właśnie kupiłam pojemniczki nakostki lodu z przykryciem i będę wyciskała Szymkowi małe porcje soczków dozamrożenia, które potem dodam do owsianki.
. Ja jużkupiłam dla maleństwa otulacze, kocyk do fotelika samochodowego, kocyk/rożek dospania, nowe prześcieradełka, a dla siebie do szpitala wkłady poporodowe, bomam upatrzoną jedną firmę która mi się sprawdziła (Hartmann - i majtki ipodkłady ich polecam, mam porównanie z Bellą i to były tortury) i akurat tesprzedawca miał. Generalnie wrzucę na wątek zakupowy dwóch sprzedawców, którymają komplet rzeczy potrzebnych na start dla maluszka i dla mamy do szpitala,nie ma co ganiać po sklepach, bo w necie taniej
.