reklama

Październik 2014

reklama
mizziah my z mezem dzis wozek kupujemy :)

a tak mam troche ciuszkow i 3 paczki pieluch i to tyle

dziewczyny w ciazy mozna brac no-spe? w piatek lece samolotem co prawda tylko 3h i chyba dla bezpieczenstwa wezme nospe tym bardziej ze kregoslup pewnie da znac o sobie

mizziah my z mezem dzis wozek kupujemy :)

a tak mam troche ciuszkow i 3 paczki pieluch i to tyle

dziewczyny w ciazy mozna brac no-spe? w piatek lece samolotem co prawda tylko 3h i chyba dla bezpieczenstwa wezme nospe tym bardziej ze kregoslup pewnie da znac o sobie

Mozna brać w rozsądnych ilościach jako lek rozkurczowy

kaśku- czekałam na jeden produkt, który mieli dostać dopieropo weekendzie majowym, dlatego tak długo trwało
melodja - moja kuchnia jest tak, że jak są dwie osoby to jużtłok:-D, wyciskarka stoi na lodówce:-D. Kupiłam Omega Juicer, bo jest rozbudowana wpionie i niewiele miejsca zajmuje i z tego co widzę to mocno potaniały, bo japonad 1800 dawałam
http://www.eujuicers.pl/pl/katalog/sokowirowki-i-wyciskarki/dla-domu/wyciskarki-jednoslimakowe?gclid=CL2TvMzAt74CFdShtAodogIAKA
Na początku jednak robiłam sobie takie papki (bo sokiem tociężko nazwać) w blenderze, dopiero jak się upewniłam, że chcę się na seriozająć sokami to kupiłam wyciskarkę. Do tych soczków łykaliśmy omega 3 i niebyliśmy chorzy przez całą zimę, a jak dostałam katar to po 2 dniachprzechodził.
Na początek można też kupić jakąś używaną, na pewno niebędziecie mieli problemu ze sprzedaniem:tak:. Takie perełki jeśli chodzi o wyciskarki to są dwuślimakowe.To co z nich zostaje to suche wióry. Ja przez jednoślimakową przepuszczam dwa razyi też zostaje już tylko "siano". Właśnie kupiłam pojemniczki nakostki lodu z przykryciem i będę wyciskała Szymkowi małe porcje soczków dozamrożenia, które potem dodam do owsianki.
melodja - ale co się u Was dzieje, Ty, czy córcia chora?
Kas -gratuluję chłopaczka, u nas teraz rozmowy co doimienia, bo mi się odmieniło:-D
mizzah - koktajle wyglądają superaśnie, też takie robiłam. Dietetyczkapowiedziała mi, że jeśli jest taka możliwość, to żeby w ciąży bardziej klarownesoki pić, właśnie z wyciskarki, bo wtedy jest mniej błonnika i one wolniejprzez organizm przechodzą i minerały mogą się dłużej wchłaniać. Ale jak ktoś mazatwardzenia to koktajle jak najbardziej. Mnie w sobotę naszło na kefiry,wypiłam dwa, oj działało, działało, myślałam, że obiadu nie ugotuję:-D. Ja jużkupiłam dla maleństwa otulacze, kocyk do fotelika samochodowego, kocyk/rożek dospania, nowe prześcieradełka, a dla siebie do szpitala wkłady poporodowe, bomam upatrzoną jedną firmę która mi się sprawdziła (Hartmann - i majtki ipodkłady ich polecam, mam porównanie z Bellą i to były tortury) i akurat tesprzedawca miał. Generalnie wrzucę na wątek zakupowy dwóch sprzedawców, którymają komplet rzeczy potrzebnych na start dla maluszka i dla mamy do szpitala,nie ma co ganiać po sklepach, bo w necie taniej:tak:.

to kupie nospe zwykla w razie czego:)

ja też mam ochotę zaszaleć już na zakupach i kupić karuzelke z projektorem bo to taki moj wybryk zawsze chcialam miec;p

a tak pozatym to czas sie rozejrzecz za rzeczami dla maluszka bo pozniej latem moze byc ciezko z chodzeniem po sklepach

my poko co mamy liste i spisane co gdzie kupujemy i za ile

i nawet kwotowo to zle nie wyglada

Byłam w Polsce na weekend i przeszłam sklepy dla maluszków zeby sie zorientować co i gdzie dostanę. Rozmyslilam sie z wózka ktory mi sie podobał bo ma słabo okryta budkę w gondoli i zima wiatr i śnieg mógł by dostać sie do maluszka. W dani jednak wiatry bywają naprawdę silne i wolała bym zeby budka lepiej chroniła dziecko. Za to łóżeczko i komodę z przewijakiem mam upatrzone ;) http://www.pacyga.com.pl/?id=teddy,kolekcja,13 nie wiem jeszcze jak ja to wszystko do auta zamieszczę ale jakoś będzie trzeba.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry