reklama

Październik 2014

Ja łóżeczko planuję kupić z całym kompletem,taniej wyjdzie i się opłaca,juz mam jedno na oku ;)

Byłam dziś w biedronce i zakupiłam sobie tą bluzkę ciążową,żałuję że tylko jedną bo jest świetna jakościowo,a było ich jeszcze dużo ;)

reklama
judy - ...albo roczniak, z którym trzeba coś zrobić:-D. Wczoraj za atrakcje miał spacer na wybory, ciuszkowe zakupy M-ka, spacerek do sklepu, a potem jeszcze plac zabaw. On padł o 19, ja o 20:30, a burzy się niestety nie doczekałam:cool2:

Dzień Dobry :)

Zaganiany weekend miałam, ale lubię takie :))) Wpierw badanie, które wyszło dobrze, mała rośnie jak na drożdżach, przybiera ładnie na wadze. W sumie moje badanie trwało ponad godzinę, bo bobas zakrył sie nogami i poszedł spać, więc lekarka mi kazała kupić wodę i iść na 20 min spaceru. Różnica między terminem z OM a z USG wynosi tydzień
jezyk.gif
(HUM tak zawyżył), wstrzelił ten bobas, ale lekarka powiedziałam, żeby się tym nie sugerować i to są normy...Poza tym jest ok, dziś muszę posprzątać, bo zaraz się zabije o swoje ciuchy :/ Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce...
ar45_girl3.gif.gif

Ostatnia edycja:
Witam sie. Ja jestem nienormalna. Mlode rusza sie tylko pozno w nocy, wiec siedze sobie do 2, zeby sie porozkoszowac. Wiem, jak bedzie mi potem tego brakowalo. Zazdroscilam innym kobietom, ze nadal sa w ciazy.

Wiecie cos o drenazu limfatycznym nog? Wolno czy nie? Czytalam rozne opinie.

Tak piękna pogodę należy wykorzystać a roczniak to pewnie przeszczesliwy ;) co do drenażu to podpytam brata bo jest fizjoterapeuta i będzie wiedział :)

Nie można gnagna, pytalam juz o to i mego lekarza i kosmetyczkę/masazystkę. Na skóre mam tylko peelingi i masaze oliwką (robione przeze mnie).

Nie nadrobie was, cały weekend mnie nie było. Wogole zdycham totalnie przez katar sienny, aż w nocy mam duszności :-( zadzwonię zaraz do alergologa, może coś pozwoli mi wziąć. Czekam z utęsknieniem na deszcz!
A wczoraj położyłam się dosłownie na 15min na słońcu bez żadnego filtra no i poparzyłam się cholera! Jestem w szoku bo nawet nie czułam żeby mnie przypiekalo! Wogole to mam ciemną karnacje i zawsze opalam się na brązowo. Także uważajcie dziewczyny bo chyba przez te hormony skóra jest o wiele bardziej wrażliwa!

Dzieki za odpowiedz. No wlasnie tez mi sie wydawalo, ze nie mozna, a w necie pelno ofert. W salonie obok mnie proponuja masaz plecow i nog dla ciezarnych. Zastanawiam sie, jak czesto trzeba je robic, zeby to mialo sens i czy warto.

Dzieki za odpowiedz. No wlasnie tez mi sie wydawalo, ze nie mozna, a w necie pelno ofert. W salonie obok mnie proponuja masaz plecow i nog dla ciezarnych. Zastanawiam sie, jak czesto trzeba je robic, zeby to mialo sens i czy warto.

Kochana masaż jest ok, ale nie drenaż...ja sama chciałabym się wybrać na parę "seansów", chociaż wiadomo, że troszkę za to chcą no i musi to robić osoba świadoma. Moja koleżanka chodziła i powiedziała, że czuła po nich taki błogostan :-) Oni masują, kark, ramiona, odcinek lędżwiowy oraz łydki. Czyli miejsca szczególnie narażone na nadwyrężenie.

reklama
Bylam w sobote na prenatalnych,wszystko wporzadku,malutki rosnie jak na drozdzach, ma 24cm i 430g. Tylko nie bardzo chcial wspolpracowac przy badaniu, obrocil sie boczkiem i tyle.
Ale najwazniejsze ze wszystko jest ok... :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry