reklama

Październik 2014

ja oglądałam łóżeczka te na allegro i chyba tam będę zamawiać, w fajnej cenie można kupić kompletne łóżeczko z całym wyposażeniem.. ej dziewczynki czy takie "pukanie" w brzuszku to mogą być ruchy?? bo chyba od kilku dni w końcu czuję maleństwo!! :)

reklama
ja oglądałam łóżeczka te na allegro i chyba tam będę zamawiać, w fajnej cenie można kupić kompletne łóżeczko z całym wyposażeniem.. ej dziewczynki czy takie "pukanie" w brzuszku to mogą być ruchy?? bo chyba od kilku dni w końcu czuję maleństwo!! :)

Jak najbardziej :-). Ktory to tydz ? Ja czulam poczatkowo takie pojedyncze puk puk dosc slabe bo teraz mala to wiercipieta i jak zasadzi to mega czuje :-)

Tak,tak jak najbardziej to ruchy dzidzi ;)
Na allegro mozna kupić w świetnych cenach,dużo tańszych niż w sklepach dlatego ja duzo rzeczy kupuję na allegro i zawsze jestem zadowolona ;)

Byłam w Markusi właśnie wróciłam i powiem Wam wyboru żadnego,nie dość że tak ceny zawyżone,że masakra.Także większy wybor na internecie i nawet z wysyłką wyjdzie taniej,także co do łóżeczka raczej nie będę kombinować i skuszę się na to co Wam pokazywałam ;)

A ja się zgrzałam. Mam taką koleżankę od 14 lat, którą bardzo lubię. Weszła w patologiczną rodzinę, ale lubiła dość często pić już wcześniej. Z rozmów wynika, że 2 x w tygodniu pije, a czasem więcej (od dawna). Według mnie ma problem. Wiem, że nawet jej mama to dostrzegła. Ale to nie meritum. Miała wpadkę po niej za szybko krwawienie, dalej ją coś niepokoi, ale przecież "czułaby, że jest w ciąży". Trzeci dzień pije i nie wiem już czy wiedząc jakie mam podejście do dbania o siebie w ciąży specjalnie mi to mówi (paląc papierosa). Taką samą sytuację miała z rok temu i okazało się, że poroniła.
I jeszcze stwierdziła, że jeśli by w przyszłości była w ciąży, to by raz na jakiś czas piła piwo czy wino, bo zna przypadki, że dzieci urodziły się zdrowe :/ Wrrrrrrr. Powiedziałam jej co myślę - że dla mnie to nic innego jak patologia. :( Człowiek się tyle stara, tyle walczy o dziecko, a inny ma taki tumiwisizm. :(

Hmmm a mi się chyba zatrzymał przyrost wagi. Do tej pory przybierałam ok. 0,5 kg tygodniowo a od 2 tygodni nic. Dziś nawet jak się zważyłam to miałam 0,5 kg mniej niż ostatnio. Zastanawiam się dlaczego, bo od początku jem codziennie regularnie (4-5 razy dziennie), zwykle o stałych porach, jak tylko czuję głód to nigdy nie odmawiam sobie jedzenia i do tej pory waga rosła idealnie. Mam tylko nadzieję że to nie szkodzi jakoś Małemu...

Cyntia- nie przejmuj sie. Ludzie sa złośliwi i moze faktycznie chciała ci na nerwach grać. Na głupotę ludzka jeszcze nie ma metody. Szkoda twojego zdrowia. Kurczę , trzeci dzień leci jak nie czuje ruchów. Cały czas czułam je nie regularnie ale miałam nadzieje ze przy 19 tygodniu będzie już bardziej regularnie i intensywniej. Mój P uważa ze panikuje a za tydzien mam usg wiec każe mi spokojnie czekać.

Cyntia - na glupote nie ma niestety lekarstwa,a Ty nie powinnas sie przejmowac bezmyslna kolezanka:) najwazniejszy jest teraz Twoj maluszek:)
judy - ja nadal nie czuje, chociaz to mija druga ciaz i juz 21 tydzien;moze maluszej ulozyl sie teraz tak, ze go nie czujesz:)
Sliczne te Wasze lozeczka.My mamy takie najzwyklejsze, po corci.Wiszialam,ze poruszalyscie temat lozeczek turystycznych.My mamy tylko na wyjazdy i tak tachamy tez materacyk,bo moim zdaniem one nie sa ani zbyt wygodne, ani odpowiednie do tego zeby maluch spal w takim co noc i bez materaca
Przede mna wlasnie 5 godzinna podroz pociagiem:(Musze jechac na inwentaryzacje, a nasz magazyn jest w siedlcach,wiec kawal drogi przede mna:(

babina/pauletta - szczebelki są ważne dla rozwojumotorycznego dziecka, uczy się chwytać, siadać, wstawać itd. My mamyturystyczne na wyjazdy, więc mam porównanie i w nim Szymek częściej się budzi,bo ono szeleści przy każdym dotyku, bo ten materiał to coś jak ortalion:baffled:.
babina - mój jest przy kości to bodziaki ma na 92, a spodnie86, pomimo że wzrostu ma jakieś 79:-D
cyntia - tym się objawia uzależnienie, że człowiek nieprzyjmuje tego do wiadomości... o ile koleżanki nie poruszy coś do głębi kościto niestety nic nie zmieni w swoim podejściu:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry