pscółka i spółka
Fanka BB :)
marrika - no już od pewnego momentu nie powinno się spać nabrzuchu, bo dziecko jest ściśnięte, zwłaszcza przy mojej masie ciała
. Poza tymjak już czuję ruchy to lepiej mi się śpi jak dziecko do niczego nie dotyka, bowtedy je mniej szuję i nie budzę się.
babina - ja przy końcówce żeby zmienić bok musiałam usiąść,bo inaczej nie szło
. Myślę, że wszelkie pobolewania są normą, aczkolwiek bardzorzadko można nabawić się przepukliny, ale to wtedy czułabyś taką gulkę.
magda - dobrze, że nie zgodziłaś się na Adama, dla mnie tobzdurne nazywać dziecko po ojcu (przepraszam gnagna, ale nie znajduję sensownego uzasadnienia), tak jakby innych imion nie było... W mojej rodzinie jest zwyczaj, że na drugie daje się po dziadkach i to jest dla mnie wystarczający wyraz szacunku dla wcześniejszych pokoleń i my tak nadamy
. Poza tymjak już czuję ruchy to lepiej mi się śpi jak dziecko do niczego nie dotyka, bowtedy je mniej szuję i nie budzę się.babina - ja przy końcówce żeby zmienić bok musiałam usiąść,bo inaczej nie szło
. Myślę, że wszelkie pobolewania są normą, aczkolwiek bardzorzadko można nabawić się przepukliny, ale to wtedy czułabyś taką gulkę.magda - dobrze, że nie zgodziłaś się na Adama, dla mnie tobzdurne nazywać dziecko po ojcu (przepraszam gnagna, ale nie znajduję sensownego uzasadnienia), tak jakby innych imion nie było... W mojej rodzinie jest zwyczaj, że na drugie daje się po dziadkach i to jest dla mnie wystarczający wyraz szacunku dla wcześniejszych pokoleń i my tak nadamy