reklama

Październik 2014

Marrika na pewno siostry synek miałby min 4500g jakby urodził się w 40 tyg. U mnie Oliwia miała wage przed porodem na usg ok 3000g, a urodziła się z wagą 3590g.

reklama
Laski, a powiedzcie mi, które już mają kupione łóżeczka - albo na kiedy planujecie? Bo ja powiedziałam szwagierce że kupiłam kilka bodziaków i była bardzo zaskoczona, że tak wcześnie... ;/
Ja chciałabym maksymalnie do końca sierpnia mieć wszystko gotowe, a Wy?

Garmelka to jest każdego indywidualna sprawa. Ja prawie wszystko mam po córce. Kupiłam tylko fotelik bo trafiła mi się świetną okazja.ta reszta zakupów zostawiam sobie na sierpień, chcę tak w połowie września być gotowa bo mam nadzieję że doktor mi cc zrobi troszkę wcześniej ;-)

Cześć dziewczyny.

Ja mam dużo rzeczy kupionych i dokupuję jak trafi się jakaś promocja. Czekam jeszcze tylko na wiadomości kto mieszka w moim brzuszku i będę szaleć z zakupami.

No i remont, trafiłam na super wyprzedaż, kupiliśmy już wszystko: panele do wszystkich pokoi po 15,87 za m2

panel-podlogowy-laminowany-dab-piastowski-klf-promo,big.jpg

farbę beżową i tapetę do pokoju maluszka itp.

$%28KGrHqFHJEIFJ%21yco4MVBSRDzwN4fQ%7E%7E60_35.JPG

i jeszcze przy okazji na dziale paneli była karteczka z wyprzedażą drzwi i poszalałam, kupiliśmy drzwi do wszystkich pokoi i łazienki przecenione z 440 na 50 zł. Głupi to ma szczęście :-D ha ha ha.

DRZWI OKLEINOWANE VIKING - Voster

Ostatnia edycja:
Wiecie co...
Właśnie obejrzałam poród sn na youtubie... ja pierdziele... :( chyba źle zobiłam ze to włączyłam...

Pierwiastki oglądałyście? Bo mamusie już obecne pewnie wiedzą czego się spodziewać...

Ja bylam przy dwoch porodach moich siostr, a ich porody do najlatwiejszych nie nalezaly wiec wiem teoretycznie czego mam sie spodziewac. Jednak mysle ze mimo to praktyka mnie zaskoczy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry