Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- coś w tym stylu
moje ciuszki jeszcze wworku na śmieci
. Po porodzie tym bardziej trzebawietrzyć "klementynę", siateczkowe majty i pampers i to wszystko
.
) i czuję nawet już, że skóra mnie swędzi. Aż miewam zaczerwienioną nieraz. Nawet mi się takie dziwne małe kropeczki porobiły (ale to przebarwienia jakieś).
Madzia - a gdzie kupujesz? Daj linka do sprzedawcy.
Babina - ja na wieczór mam raczej napięty (od wypchanych jelit) i czuję nawet już, że skóra mnie swędzi. Aż miewam zaczerwienioną nieraz. Nawet mi się takie dziwne małe kropeczki porobiły (ale to przebarwienia jakieś).
Tylko nie ugniatajcie brzuszka
Chwilę temu pisałyśmy z Rjoanką o twardnieniach brzuszka. Może brzuszek raz na jakiś czas twardnieć i to normalne na tym etapie, ale trzeba o tym powiedzieć lekarzowi - niech zobaczy jak szyjka. Jeśli boli to też trzeba to skonsultować. Ja przez te twardnienia leżałam w szpitalu, ale u mnie były wtedy coraz częstsze (tamtego dnia ok. 20) i dość intensywne, trwające ok. pół minuty. Gdy są częstsze to warto brać regularnie magnez i trochę zwolnić (można no-spę forte).
A jak często na dzień Wasz maluszek się "odzywa"? U mnie wczoraj miał bardzo spokojny dzień. Dopiero koło północy czułam, że się obudził na dłużej. A tak to raczej często bryka w ciągu dnia.