reklama

Październik 2014

reklama
domka dobrze mowisz
pewnie jakby liste zobaczyl to by nie wiedzial cozrobic i za glowe by sie chwycil ze po co tyle tego..
...a nie warto sie denerwowac,bede sobie robic swoje...zobaczymy czy taki bedzie madry jak sie maly urodzii trzeba bedzie sie zajmowac,wtedy bedzie mial okazje sie wykazac
....ide na kawke :)

Ja to samo usłyszałam ostatnio :-) to musiałam mu wytłumaczyć że na tym etapie dziecko ma szansę na przeżycie a tak naprawdę to coś złego stać się może w każdym momencie. Trzeba myśleć pozytywnie i wziąć się planowanie wszystkiego żeby zająć głowę czymś pozytywnym :-)

marrika - wychodzę z podobnego założenia, dlatego już pierwsze ciuszki wyprałam. Kilka dni temu był podobno dzień wcześniaka i najmniejszy uratowany i odchowany w Polsce jest z 23-go tygodnia:tak: Poza tym teraz mam siły, żeby chodzić, prać, prasować, nie rozumiem dlaczego mam z tym czekać do czasu aż będę miała sapkę już po samym wstaniu z łóżka:-D

Nadrobiłam was, straszne ile tego!!!
Dzień dobry wszystkim mamusiom w kolejny słoneczny dzień!

Co do kupowania wszystkiego to ja jak tylko się dowiedzieliśmy że z maluszkiem jest wszystko dobrze to zrobilam listę i pokazałam mojemu. Zdziwiony nie był bo mu mówiłam że dużo mamy ale jeszcze dużo trzeba kupić. Powiedział że on nie wie co trzeba, więc co ja chcę i kupię to ok. Wysłał mi kasę z pierwszej wypłaty i powiedział że cieszy go to że robię wszystko z głową, szukam promocji, nie wydaje kasy na bzdury i korzystam z listy.

Może to dobry sposób uświadomić go i taką listę pokazać...
U nas pomogło, nawet czytał i pytał co jest co!!! ♥

Ostatnia edycja:
reklama
Zazdroszcze Wam zakupow. Mnie nawet podklady i wkladki laktacyjne zostaly z poprzedniego roku. Uroki szybkiej drugiej ciazy. Jak bedzie dziewczynka, to nie ma sensu wlasciwie nic z ubran kupowac. Musze tylko kupic podwojny wozek i urzadzic pokoik dla starszej. Troche mi zal.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry