reklama

Październik 2014

Fajne te ubranka ja juz musze sie opamitac bo troche ich mam:-P

Dziewczyny odebralam wyniki no i glukoza dziwnie mi wyszla:
Naczo 89.89
Po 1h 115.29
Po 2h 150.04 !!!
Hymm dziwne ze pi 1h nie taka wysoka apotem zamias spadac to jeszcze urosla:-( nie wiem co myslec

Mialam jeszcze badania na te skrzepy i wiekszasc ok tylko jeden jest za wysoki wiec chyba musze jutro jak pojde te l4 poprawic to sie chyba wcusne do mojej ginekolog. Zasmucily mnie te wyniku i jakos nie umiem teraz o niczym innym myslec:-(

reklama
Dziewczyny super zakupy. Ja od siebie moge polecic jeszcze polska firme PINOKIO. Maja super jakosciowo ciuszki w przystepnych cenach. Z bodziakow bylam bardzoooooo zadowolona

MY w niedziele jedziemy na pchli targ. Tu za grosze mozna kupic rewelacyjne rzeczy...juz doczekac sie nie moge i napewno pokazemy co upolowalismy :tak:

Babina- tu w uk sa tzw car-boot sale. Na wielkim placu, zjezdaja sie ludzie i sparzedaja to co maja. Sa ciuszki dla dzieci, jakies art domowe ...no cuda wianki mozna dostac, za groszowe sprawy :tak: Tymka prawie calego do tej pory tam ubieram. Mamy troskze nowych ciuszkow , bo oprzec sie nie moglam, albo dostal, ale tam rzeczy jak nowe. A wiadomo, ze takie maluszki na poczatku nic nie niszcza ;)

Zazdroszczę wam tych zakupów. My ciagle czekamy bo nie ma sensu przed przeprowadzka zeby dwa razy tych samych rzeczy nie nosić. Póki co dla dziecka nic nie mam. Dzis u mnie widziałam wyprzedaż w c&a i moze sie skusze na choć jedno szalowe ubranko dla młodej :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry