reklama

Październik 2014

Katinka- ja mam takiego gina durnowatego... Mnie ostatnio na polowkowym wogole nie zbadał ginekologiczne - nawet nie wiem jaka mam długa szyjke:( tylko usg przez brzuch

Dziewczyny dzis w nocy obudził mnie potworny ból brzucha- nie wiedziałam co jest grane az tu rano pobiegłam dla klopa... Chyba mam jelitowke bo byłam juz 3 razy i boli mnie brzuch dalej:([

reklama
garmelka ja prawie cały poprzedni tydzień miałam biegunkę. Co zjadłam to za chwilę na kibelek, a potem z dnia na dzień po prostu przeszło. Mówią że w ciąży to są częste zaparcia a u mnie jeśli już to zawsze odwrotnie. Najgorsze to że ciężko odróżnić ból brzucha taki jelitowy od jakiegoś niebezpiecznego.
Dobrze, że dziś już piątek, zapowiada się ładny weekend. Co macie na obiad? Ja dziś nie mam żadnego pomysłu, jak ja tego nie lubię :confused2:

hej,
u mnie dzisiaj trochę lepiej, przynajmniej gorączki już nie mam, ale gardło strasznie dalej boli, przez to nic jeść nie mogę, mam też straszny katar. Mam tylko nadzieję że tym choróbskiem malej dzidzi nie zaszkodzę :(
My od poniedziałku mamy zarezerwowany domek na jeziorkiem na tydzień, musze do pon być zdrowa i koniec.

Ja na obiadek dzisiaj młode ziemniaczki, paluszki rybne i buraczki. Szybkie jedzenie bo na więcej sily nie mam

Garmelka - na mnie często działa metoda z coca-colą :)

Agniecha - to zdrówka życzę!!

Marrika - ale masz fajnie :D

Wiecie na co mam ochotę? Wczoraj mówiłam o tym Justine po zajęciach w szkole rodzenia. Wykopać 3 dziury w piasku. Jedną wielką na brzuch i dwie mniejsze na cycki i w taką foremkę się położyć i choć chwilę poleżeć "na brzuchu" - ale jednak nie na brzuchu :-D:-D
Od III trymestru nie wolno spać na plecach, a na boku już przestało mi być wygodnie i cierpię którąś noc z rzędu. Dziś wróciły mi bóle kręgosłupa sprzed ciąży, a tyle miesięcy miałam spokój....

Jestem po wizycie. Dzidzia zdrowa, waga 650:) wszystko dobrze, brzuch nadal twardy- mam się oszczędzać...
Gorzej w wagą u mnie już 12 na plusie:( przy wzroście 168 waga 85:( jak tak dalej pójdzie to dojdę do 100:(:no::no::no::no::crazy:

Oj my tez wybieramy sie nad jezioro,tylko w co sie ubrac bo husty nie mam,M mówi ze mam bardzo sexi brzuch i moge spokojnie paradowac w zwykłym stroju.

Kupiąłm w biedrez dla małej krem z nivea baby ale starsza przechwyciła,fajna konsystencja i zapach.

mamuski jakich kosmetyków bedziecie uzywac bo tyle tego ze mam dylemat.

Z młoda był krochmal,krem do tyłka jaki w rece wpadł(linomag,sudocrem,bepanten,termentiol,ziaj)na dwór do buzi bambino a do kąpieli szampon Johnson i oliwka.

A teraz mysle ze albo jakis zestaw Johnson(bo Nivea jest po 1szym ms)i w razie co Alerco.Nie wiem...

Ruda nie martw się ja mam już 13,5kg na plus.

Ja już nic nie rozumiem, czytałam i oglądałam zdjęcia 3D po 30 tygodniu ciąży na google. Nie wiem czemu to piguła mi powiedziała że pani doktor mi nie zrobi 3D bo za późno. Chciałam zrobić mojemu niespodziankę. No i moja babcia jest u nas, doczekała się dzieci, wnuków i prawnuków i nigdy w życiu nie widziała maluszka na ekranie i chciałam ją zabrać ze sobą a tu tka piguła-pielęgniara plany mi psuje. Myszy w domu jej się zalęgną bo ciężarnej odmówiła ha ha ha:-D

Słyszałyście o tym: że jak się kobiecie w ciąży odmówi to myszy się w domu zalęgną!
Czytałam o tym na necie. Przesądy związane z ciążą. Ja tam nie wieżę, ale sam się spotkałam z tym. Jak byłam na tym targu z siostrą w Głuchowie. Podeszłam do stoiska z pościelą dziecięcą, prześcieradłami, rożkami itp. bardzo mi się podobały bo fajne wzory i kolory miał pan. Niestety wisiała duża kartka tylko hurt i zasmucona mówię do siostry to idziemy dalej o szalona to ja jestem ale w hurcie to nie kupię. Na to pan krzyczy za mną niech pani wybiera co się podoba i policzę w cenach hurtowych, ja w szoku! Ja myszy nie chcę w domu bo mi towar zjedzą, słyszę a siostra w śmiech!!! Wybrałam, zapłaciłam grosze i na koniec pan mówi a i proszę wizytówkę jak by pani była znowu u siostry to zapraszam do Łodzi w magazynie mam więcej może coś się spodoba i policzę w cenach z hurtu :szok:. Szok.

reklama
Eee ruda do setki nie dojdziesz. Ale rozumiem co czujesz...:P Po ciąży będziemy się wspierać w rzucaniu balastu;)

Domka a ja nie mam stroju bo cycki mi się nie mieszczą, upycham upycham i się nie da:P Muszę kupić - myślałam o tankini bo mnie mój rozstępowaty brzuch trochę irytuje:)

katinka
jak u Ciebie wszystko w brzuch poszło - widzialam zdjęcie na brzuszkowym wątku i wielka piłka z przodu a tu szczupła jesteś:) Jeśli chodzi o USG 3d to kiepsko dziecko na tym etapie widać - my z młodym właśnie koło 30tc poszliśmy i szczerze mówiąc kicha była.

Teraz będziemy mieć USG 30 tygodnia (14 lipca) i u tego gina takie USG kosztuje drożej bo 200zł za wizytę ale nagrywa płytkę i przełącza na 3d/4d:) Powiem wam że na tych pięknych zdjęciach zachwalających 3d/4d to jakiś fake jest bo w rzeczywistości ciężko tak pięknie uchwycić dziecko i nie widać tak dokładnie...

Muszę ogarnąć mieszkanie i robię dzisiaj racuchy z jabłkami:)

Marcówki się pojawiły:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry