reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2014

Witam mamuski :)
Taka ladna pogoda a ja musze lezec,byly plany na wczasy jechac i tez nici z tego. No coz najwazniejszy jest nasz kochany synus. Powiem wam ze troche sie z mezem przejelismy ta moja krotka szyjka i tymi bolami.Jak leze jest w sumie ok ale wystarczy ze do kibelka pojde czy po cos do picia i zaczyna bolec. Skupiam sie tez na liczeniu skurczy bo w razie czego mam sie do szpitala zbierac gdyby byly za czeste.
Ktoras pytala o magnez...biore 2 razy po 1 tabletce.Do tego jeszcze luteine zwykla i pod jezyk na zmiane 3 razy dziennie. Prenatal dha i zuravit.
Brzucha wogole nie dotykam jedynie jak mam jakis skurcz zeby sprawdzic czy tomacica mi sie postawila czy po prostu cosik zabolalo.
Masakra jakas...ani wyjsc...tylko tv i net

reklama
Jedna rzecz mnie zastanawia
Ostatnio jak bylam u lekarza z tymi bolami mialam robione usg,niby z maluszkiem wszystko jest oki,ale tak patrze teraz na zdjecia z usg i sa straszne rozbieznosci w terminie urodzenia.
Z okresu 4.10
Z wagi dziecka 24.09
Z wielkosci glowki 15.09
Czy wy tez tak macie ze te terminy sa az tak rozlegle,czy raczej wam sie pokrywaja.

witamy Krotusia:)

gangna ja uważam że jak kogoś zniesmacza brzuchol na plaży niech głowę odwróci:) Ale znając życie właśnie częściej się gapią;) W ogóle zauważyłam że jak idę ulicą, jestem w sklepie to ludzie się gapią to na mnie to na brzuch jakbym ostatnim wielorybem na wyginięciu była:D

babina
u mnie też różnie z tymi terminami;) Ale to też zależy jak lekarz zmierzy itp itd. Nie ma co się przejmować;)

Witaj Krotusia :-)

Babina bardzo współczuję, ale jak trzeba to trzeba. Życzę wytrwałości. Kiedyś mi się wydawało, że takie leżenie to koniec świata, ale wczoraj zobaczyłam na tvn style program o wcześniakach ( nie oglądajcie !!!!!!!!) i zdecydowanie zmieniłam zdanie, poryczałam się jak głupia. Jeśli chodzi o leżenie w szpitalu to nienawidzę, ale myślę, że paradoksalnie czas, który spędziłam tam przed porodem pomógł mi psychicznie. Kiedy przyjechałam na IP wiedziałam już, co mnie czeka i byłam spokojniejsza.

Kotulcia gapią się, bo zazdroszczą ;-) Ciąża to magia, obcy w brzuchu :tak: Ja zaraz po porodzie zazdrościłam wszystkim ciężarnym. Bardzo mi brakowało tych kopniaczków. Zdecydowanie rozumiem kobiety, które chcą urodzić dzieci nawet z adoptowanego zarodka. Tego doświadczenia nie da się z niczym porównać.

Ostatnia edycja:
Ja zakupiłam nivea i czytam wszystkie opisy jestem na tym punkcie uczulona,sama zajmuję się firmą kosmetyczną więc to już taki nawyk ;)

Madzia też mam Nivea siostra mi poleciła, mówiła że na jej dwóch córciach najlepiej się sprawdziły.

Idę do lumpka posznupać. Zajrzę tu później.

reklama
Madzia też mam Nivea siostra mi poleciła, mówiła że na jej dwóch córciach najlepiej się sprawdziły.

Idę do lumpka posznupać. Zajrzę tu później.

Moja mama też przy mnie używała kosmetyków z nivea :)

U mnie niestety lumpków fajnych nie ma,żeby coś fajnego wyszperać.
Te fajne to zamknęli,a szkoda.
Ale ja juz mam tyle rzeczy,że nie mam nawet gdzie chować ;)

Do góry